Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ximena

ciąża 1 miesiąc po zabiegu łyżeczkowania - po obumarciu ciąży

Polecane posty

Gość ximena

Gość Pytająca xxx
Ximena - ale Ty o coś pytasz, czy tak sobie forum założyłaś? Wydaje mi się, że jakbym miała taki zabieg, to od razu po nim nie miałabym ochoty na seks (w końcu to strata dziecka), więc ciąży też tak szybko nastepnej by nie było.

Witam, jezeli zastanawiasz czy, nie jest to za wcześnie to nigdy nie masz pewności...i strach pozostaje. Ale głowa do góry, opinie że trzeba czekać rok czy pół roku z kolejną ciążą to teorie sprzed 20 lat, szczególnie wtedy gdy ciąża nie była zaawansowana. Do końca tez nie wiadomo dlaczego tak się dzieje...sama jestem tego przykładem. Ciąża obumarła w 10 tyg i 1,5 miesiaca później Wielka Niespodzianka!!! Termin za 2 tyg;)Kolejna ciąża książkowa, bezproblemowa.......Poza tym kobiety zachodzą w ciążę zaraz po porodzie a to większe obciążenie dla organizmu. W tym wypadku to bardziej kwestia psychiki.Dlatego jeżeli jesteś w ciąży, ciesz się i niczym nie stresuj, grunt to pozytywne nastawienie i oczywiście kontrola lekarska. Będzie dobrze;)Trzymam kciukiXXX

a ja wam powiem ze po zabigu lyzeczkowania wlasnie mialam OGROMNA OCHOTE na te sprawy...moze jakos chcialam podswiadomie odreagowac?tyle ze troche tez trwa dochodzenie fizyczne do siebie, nie tylko psychiczne.mi w kazdym razie zalecano 3 cykle odczekac z kolejnym poczeciem.