Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higienicznaaa

Wkładki zapachowe. Czy one są na pewno zdrowe?

Polecane posty

Gość higienicznaaa

Jak w temacie, bo w końcu tak ładnie pachną te wkładki czy nie ingerują tym samym w środowisko pochwy? Proszę o odp.

Gość echnoo
nie są zdrowe, tak na dobra sprawę te niezapachowe też nie są ale nie chce mi sie juz o tym pisać

Gość nie wiem jak Ty
ale ja ich do pochwy nie wkładam... a czy majtki są zdrowe? może zdrowiej ich nie nosić? przecież nie wiadomo, jak wpływa na środowisko pochwy materiał, z którego są zrobione, farba, która nadała im kolor, proszek, w którym je pierzesz... :P

Gość hm hmmm
nie wiem czy sa zdrowe, ale w zasadzie po co zapachowe wkladki? jak sie czlowiek myje to nie potrzebuje tam dodatkowych zapachow :P

Gość hm hmmm
no proszek i material moga miec wplyw... ja nosze tylko takie 100% bawelna

Gość kicia1
Takie wkładki czy nawet podpaski zapachwe na pewno nie są zdrowe.!! Mój ginekolog mi je odradził tak samo jak mydło do mycia - chociaż tego drugiego to nigdy nie używam:) tylko specjalne płyny...

Gość kicia1
a co do proszku to też nie powinno się prać w nim bielizny a jeżeli już to długo po praniu moczyć i płukać ja np. miałam po nim uczulenie. Z tego co wiem to na pewno powinno się nosić bawełniane majteczki a nie żadne inne.

Gość jak się jest dziefcynkom to ta
to tak, ale nie widziałam bawełnianej koronki ;) ja tam noszę np. z mikrofibry, o wiele wygodniejsze niż z bawełny.

Gość gaga maga
Ja kupuję carefree i mam gdzieś czy są zdrowe. Jak się będziemy zastanawiać co jest zdrowe to lepiej przestańmy oddychać!!!!Bo powietrze też jest niezdrowe!!!