Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzona1

Być kobietą

Polecane posty

a tak mnie dziś natchnęło... Być kobietą Być kobietą, być kobietą Marzę ciągle, będąc dzieckiem. Być kobietą, bo kobiety Są występne i zdradzieckie. Być kobietą, być kobietą, Oszukiwać, dręczyć, zdradzać, Nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać. Mieć z pół kilo biżuterii, Kapelusze takie duże, I od stałych wielbicieli Wciąż dostawać listy, róże. Na bankietach, wernisażach Pokazywać się codziennie. Być kobietą, Ta tęsknota się niekiedy budzi we mnie. Ekscentryczną być kobietą, Przyjaciółki niech nie milkną. Czas niech płynie w rytmie walca, Dzień niech jedną będzie chwilką. Jakaś rola w głównym filmie, Jakiś romans niebanalny. Być kobietą w dobrym stylu, Boże daj mi. Gdzieś wyjeżdżać niespodzianie, Coś porzucać bezpowrotnie. Łamać serca twardym panom, Pewną siebie być okropnie. Może muzą dla poety, Adresatką wielkich wzruszeń. Być kobietą w każdym calu, Przecież kiedyś zostać muszę. Być kobietą, być kobietą, Marzę ciągle, będąc dzieckiem. Być kobietą, bo kobiety Są występne i zdradzieckie. Być kobietą, być kobietą, Oszukiwać, dręczyć, zdradzać, Nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać. Ach... Kobietą być nareszcie, A najczęściej o tym marzę, Kiedy piorę Ci koszulę Albo Naleśniki smażę. /Alicja Majewska/

Gość jazzmad
taaak bardzo glębokie a za razem bezgranicznie przytłaczajace, mysle ze wine tego ponosi twoj tata,...... przybijając Ci zabawki do podłogi.....