Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corleonewariatka

kiedy idę ulicą..

Polecane posty

Gość gość
Intuicja mi to mowi :classic_cool:

powiem Ci ze Twoj opis dziewczyny ktora podziwasz zgadza sie ze mna calkowicie, jestem tylko o 2 cm nizsza.. :) i mowie to powaznie...

Gość gość
Ja go NIE NIE cierpie. Nie cierpie za to postaci, ktorą tu gra i po prostu jest dla mnie dobrym materialem na tzw \'worek treningowy\'.......:D🖐️

Gość gość
zapodaj pasztecie swoją FOTE-Tys nie Idealysta, przeciez to widac:D🖐️

tak masz racje C. nie mam tpisów, farbowanych włosów, nie nosze podrabianych kozaczków i w solarium nie bylam nigdy, a mam 20 lat. wiec zanim kogos zaczniesz oceniac to dowiec czegos wiecej o nim.

Gość pomaranczaxxxccc
jestes tepa dziwka

Gość gość
corleonewariatka--> oj nie tlumacz sie, to nic nie da. Taki topik zalozylas, ze teraz beda Cie wyzywac od pasztetow, albo zadufanych w sobie panienek, bo tylko takie 2 wyjsica widzą.....taka kolej rzeczy na kafe.

Gość gość
Jaka obrona? Po prostu rada. Ja tu nie mam po kim (czym) jechac na tym temacie i tyle...🖐️

Gość gość
Ciepłe -toz nie odchodze. Bede tu sie wloczyc jeszcze pare minut, wiec loozik, nie bój sie:D :classic_cool:

mam faceta i powiem Ci ze jeszcze bys sie zdziwil gdybys mnie zobaczył, a zdzwili bys sie dlatego ze moze wreszcie uswiadomił bys sobie ze niektorzy ludzie nie musza klamac zeby sie dowartosciowac.

Gość gość
do pozdro600--> pierdu, pierdu. Ostatnio czytalam, ze wszystkich krytykuje. Widzisz....ile ludzie tyle opinii 😴🖐️

Corleonewariatka---> \"nie obchodzą mnie opinie obcych ludzi na kafe\"...Więc po co ten topik?:P Mamy się rozpływać nad Twoją rzekomą urodą, której żaden facet nie jest się w stanie oprzeć do tego stopnia, że robi z siebie zwierzę na ulicy?:P Nie dałaś fotki, więc oczywiste, że nikt tego nie będzie robił, bo nikt Cię nie widzał i nie oceni. Za to mogą ocenić malutki móżdżek i głupotę, więc sie naśmiewają :D Ja też mam ubaw po pachy :D Logiczna kolej rzeczy:) MYŚL dziewczyno, to nie boli!!!! ( a w każdym razie nie bardziej niż przecudna urodą, którą sobie przypisujesz):) 🖐️

jakby wiekszosc z Was nie reprezentowała tutaj wtornego alfabetyzmu... to wiedzielibyscie po co ten temat. byl on przede wszystkim do panow. zeby zrozumiec dlaczego sie tak a nie inaczej zachowuja. a nie zeby chwalic mnie.

Ale oni się tak NIE zachowują, jak widzisz, więc Ci nie odpowiedzą CZEMU :P Ja też to wiem, bo mieszkam w dużym mieście i widuję i mnóstwo facetów, i zjawiskowo piękne dziewczyny :P Takie zachowania to margines niestety, a topik głupszy niż topiki Idealisty 🖐️

Gość gość
Ech widziecie - a ja zupelnie inaczej zrozumialam intencje autorki. Mianowicie, ze przyszla sie dziewczyna, ze tak powiem...\'pożalić\', ze ma juz dośc, ze za nią gwiżdzą na ulicy, i że chcialby zrozumieć mechanizmy rządzące facetami w takich sytuacjach, a wy zrozumieliscie, że przyszla sie pochwalić, jaka jest piekna...Wszystko ma drugie dno, tak trudno spojrzec na to od innej strony? corleonewariatka--> ale Ci wlazlam w du.pe teraz, czujesz?:D

Gość chłopek- roztropek
na pewno nie głupszy niż topiki idealisty :-p