Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corleonewariatka

kiedy idę ulicą..

Polecane posty

Gość gość
Pierwszy post, jak teraz czytam, to faktycznie był troche infantylnie napisany, ale ja jakoś tak negatywnie tego nie odebralam....

Gość kjioj
a może zamniast dogryzać dziewczynie byście się powymieniali pomysłami , jak ukrucić zachowania takich facetów?

pozdro600 --> oj czuje.. :) ale bardziej czuje podlosc ludzi z forum.. :O. oj pozdro widze ze tylko Ty jestes w stanie mnie tutaj zrozumiec i chodzi mi o to dokladnie co napisałas ja chce zrozumiec a nie sie chwalić.

Pozdro600 ---> to ona jest tak glupia, ze nie wie, czemu sie facetom zdarza zagwidać na dziewczynę na ulicy, albo klepnąć w tyłek na imprezie? 😭 Nie tylko wszechświat się powiększa.....O ludzka głupoto! 😭

Gość gość
Przyjaciół to ja mam na cmentarzu:o

Gość kjioj
ja idę spokojnie ulicą a i tak zdarza mi się usłyszeć debilne wstawki facetów jak kobietom sie podoba facet, to nie widziałam, żeby za nim gwizdały fakt, nie wszyscy faceci tak się zachowują chyba tylko ci z zerowa kulturą osobista

Gość gość
Ciepłe--> ale co Cie tak boli, bo nie bardzo kumam? Zarzucono jej, ze tylko na wytapetowane lachony w tandetnych ciuchach faceci gwizdzą, bo widza w nich laske na jedna noc. No to autorka napisala, ze nie nosi tandetnych kozaczkow z podrabianej skory...teraz zle, ze nie nosi? Nie kumam juz nic, ale na szczescie nie musze:P

Gość kjioj
i jak w większości topików i tutaj ponuje pyskówka no to pa

pozdro, ale co Ciebie boli, co boli mnie? Robisz za adwokata po godzinach. Napisałaś, że podrób nie nosisz, więc chwalisz się oryginałami. Jednoznaczne i już.

Gość gość
Mnie nic nie boli Ciepłe, czepiasz sie słówek i to staram sie Ci pokazac....jak widac, nie wszyscy sie musza ze wszystkimi zgadzac (na szczescie), dla mnie nie oznacza to faktu bycia czyimś adwokatem;)

Gość kjioj
jeszcze mam jedno pytanie czy żadnej z dziewczyn tu piszących nie zdarzyło się,żeby faceci je podrywali na ulicy? nie wierzę

Gość gość
corleonewariatka--> czemu pisze, to mam w początkowym odcinku jelita grubego, tam gdzie rozpoczyna sie proces formowania kału :DCiepłe--> noszenie butow ze skory, nie oznacza ze ktos sie chwali orginałami. Ja nosze tylko buty skorzane, co by mi stopy nie capily potem....to taka ma ostatnia niemrawa próba \'obrony\' corleonewariatki:D🖐️

pozdro faktem jest fakt, że przeszkadza Ci czepianie się słówek jakie wypowiedziała corleonewariatka. A idę golnąć sobie. To za zdrowie Twoich kozaków :)

Gość gość
Myslisz, ze aż tak istotne jest, kto te słówka wypowiedzial?:D Oj:DA co tam, pij na zdrowie, jak mzoesz to i za moje 🖐️:D

Gość Jodełka.
Corleonowariatko, bardzo Ci wszystkie zazdrościmy Twojej urody, bo my to takie pasztety jesteśmy, że nawet psy nie chcą na nas szczekać....:( No, ale coś za coś ...Będąc tak piękną dziewczyną musisz pogodzić się z tym, że już aż do samej śmierci wszyscy będą na Ciebie gwizdać.

e tam, niewierze w te pierdoły bowiem nie ma piekniejszej odemnie! twój facet by sie na mnie rzucił bez namysłu!!!! kiciunia tips wraca!!!!!!!!!!!!!!!!!