Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miauu miauuuu

wciąż chce sie mu podobac ....

Polecane posty

Gość miauu miauuuu

jestem ponad rak ze swoim chlopakiem i przed kazdym spotkaniem z nim chce dobrze wygladac, ładnie sie ubieram, maluje, czesze... Chce by widzial ze jestem zadbana i tylko dla niego... nie widzielismy sie od niedzieli i dzisaj ma przyjechac ( hehe dzien kobiet :)) wykąpałam sie, umyłam włoski, teraz mam maseczke na twarzy, pomaluje paznkietki, kupiłam nową bluzeczkę.... che byc dla nie wyjatkowa... nigdy tak nie mialam dopuki go nie poznałam ...

Gość akunia
no to zupelnie naturalne.ja taz zawsze sie staralam wygladac ladnie dla mojego chlopaka,a teraz sie staram ladnie wygladac dla mojego meza.dodam ,ze to ta sama osoba.to jest bardzo mile

Gość miauu miauuuu
ciesze sie ze mnie rozumiesz... wczesniej ( z innym chłopakiem jak byłam ) to po pewnym czasie nie zwracałam az takiej uwagi na swój wyglad, hmmm moze obawiam sie starosci :P hehe mam 30 lat .. pozdrawiam

Gość miauu miauuuu
No. Mam 30 lat, ale to nie przeszkadza w tym, że jestem głupia jak but z lewej nogi, a mój styl pisania przypomina upośledzone dziecko. Ale co tam, fajnie jest. Maseczka sobie zasycha, prasuję moje bawełniane galotki i czekam na tego jedynego. Trzymajcie się dziewczynki, i dużo zdrówka w ten nasz dzień. :)

Gość dzięki i nawzajem
:-)

Gość Zaczarowani na zawsze
Ja jestem z nim juz 6,5 roku i chce sie podobac przede wszystkim sobie, bo on mnie kocha na zaboj nawet w koszuli nocnej Mieszkamy razem ;)

Gość miauu miauuuu
achhhh te poszywki :P mozna sie posmiac :P

Gość kąpiel to za mało
zrób peeling całego ciała, nabalsamuj się, zrób pedicure (też gładkie pięty), wydepiluj brwi, wygol pachy, nogi, okolice bikini.....

Gość miauu miauuuu
No daj spokój. Za dużo higieny to niezdrowo :p Zresztą mój chłopak lubi lekkie owłosienie na mojej myszce :)

Gość kąpiel to za mało
ja jeszcze przed nałożeniem maseczki peelinguję też twarz. zakładam ładny komplet bielizny, pończochy i ubieram się sexy.. wiem, ze faceci lubią buty na obcasach i pomalowane paznokcie u stóp. robię staranny makijaż i perfumuję się zmysłowymi perfumami...

Gość to jest za dużo
higieny?? haha.. to jest standard moja droga!

Gość miauu miauuuu
znowu podszywacz :) dzieki napewno innym razem zastosuje Twe rady... teraz chyba nie zdąze bo ma byc o 16 :)

Gość miauu miauuuu
Dlaczego standard? Wystarczy że człowiek pachnie dobrym mydełkiem i sexem (w przypadku kobiety) ;)

Gość dogidog
wymalowane paznokcie u stop jeszcze na czerwono co ? ohyda moga byc bezbarwnym lakierem pomalowane ale nie kolor i obcasy, pfuj nie wiem ktorzy faceci to lubia

Gość ładnie z Twojej
strony że się dziś wykompałaś, a ładnie będzie jak będziesz się kąpała regularnie, a najlepie codziennie brała prysznic. Bardziej to go ucieszy niż tysiąc maseczek, kremów czyt solarek na raz wzięte ;)

Gość haha co za porazka
Az mi sie wierzyc nie chce ze ta lala ma 30 i tak pisze :D :D :D Co za koszmar, przeciez to nie dzien faceta po co sie tak stroic dla niego??? Niech on sie wykąpie (wreszcie) ogoli - i bikini tez, niech Ci zrobi striptiz :D :D :D niech glupia lala ma troche przyjemnosci tez :D

Gość najlepsze jest to
że dla innych się nie kąpała, tylko dla tego tak ma - czy to miłość? :D

ojeku ale ktos sie zdenerwował :D ale chociaz ja sie usmiałam :D niestety niektórzy nie rozumieją jak to jest ładnie wyglądac dla osoby ktorą sie kocha :) te wszyskie wypowiedzi musial wypisac moj podszywac :) zal mi Ciebie ... bo chyba jestem sam/ sama w to swieto ... ale pomomo to pozdrawiam :)

Gość BUUUBUUU
a ty co tu jeszce robisz przeciez twoj chlopak mial byc o 16?????

heheh o coz za spostrzegawczosc :) gratuluje! mialam CV mailem przesłac bo chlopak mi prace znalazł :) razem sie smiejemy z tych wszystkich wypowiedzi :) to narazie wszystkim... idziemy kolacyjke robic :) buzka! :)