Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damarisss

BORYS SZYC-co o nim myslicie??

Polecane posty

ja kiedys ogladalam film z Boryskiem. :) i w tym czasie popijałam tez jakis mocniejszy alkohol... i strasznie mnie wzięło... :D mysle ze mogloby byc calkiem nieźle..

wlasnie!!:D w jakim filmie gra scene loznkowa:D chetnie obejrze... a straszny kocurze czemu tak uwarzasz?!! ON JEST AKTOREM!! ZDARZA SIE ZE MUSI NAWET ZAGRAC I DEBILA ;)

Gość chyba daje tego
pięknego tyłeczka facetom, bo z tego co wiadomo to woli chłopców...

mi Borysek podoba sie bardziej od zapuchnietego Zakoscielnego.. ale najbardziej mnie kreci komisarz Zawada z Kryminalnych... mmmm.... :)

Gość dzidzi.
chyba daje tego======debilko on ma zone i corke nie jest geyem ............moje zdanie na jego temat jest dobrym aktorem naprawde bardzo dobrym ale nie w moim typie niestety z urodu ale moze napewno sie podobac kobietom

Gość chyba daje tego
poproszę bez epitetów, to było niemiłe Żona w świecie showbiznesu to dość częsta przykrywka dla nie chcącego się ujawnić geya

zakoscielny jest oblesny!nie wiem co dziewczyny w nim widza... jest jakis taki pucowaty a z tymi sincami pod oczami wyglada jak smier... tylko dodac mu kose! Komisarz Zawada:) tez niczego sobie:) tylko Borysek mlodszy lepiej sie nadaje ;P :P

Gość dzidzi.
chyba daje tego-sorry ale nie mow ze jest geyem bo cie zapewniam ze nie jest na 100%

Gość dziobak-jobak
a ta corka to skad niby sie wziela???? skoro jest niby gejem??? kto jest jego zona???

Gość chyba daje tego
masz jakieś doświadczenia?? opowiedz...

Gość dziobak-jobak
na planie filmowym?? to gral w 'takich' scenach? :D mmm....

Gość dzidzi.
tak bylam kiedys jego dziewczyna kiedy jeszcze nie byl znany i wiem co mowie ,a co do sexu to nie jest zly w te klocki ale tez wirtuoz z niego

Gość a widziałyscie
go w testosteronie?

Gość dzidzi.
mialo byc ze nie jest wirtuozem tez przecietniak poprostu

\'jestes deska co przegrala zycie\'-poprostu z doswiadecznia wiem ze czesniej blondyniu sie podobaja ciemnowlosym dziewczynom!! ja jestem naturalna jasna blodnynka wiec raczej nie gustuje w blondynach... ale borysek ma to cos...

Gość dziobak-jobak
dzidzia gratuluje wyobrazni... rozumiem,kazdy lubi pofantazjowac!!podobno nie gustujesz w blondynach,... co niewidoma jestes?!

Gość dzidzi.
nie musze fantazjować nie chcesz to nie wierz masz do tego prawo,ja jestem brunetka wiec powinni podobac mi sie blondyni ale wcale tak nie jest jak widać