jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 Dostałam dzisiaj smsa od mojego byłego chłopaka, na jak wiadomo- dzień baby jagi- a w nim, że mi życzy wszystkiego najlepszego i dużo tulipanów... Po pierwsze nie wiem, po co. Po drugie dobrze wie, ze nie dostanę nawet złamanego badyla. Po trzecie- przez prawie dwa lata bycia razem dostałam od niego na samym poczatku jedna różę. A potem nigdy nie dawał mi żadnych kwiatów itp. To po co tak pisze? Chce mi zrobic przykrość? Bez sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprawdza grunt Napisano Marzec 8, 2007 sprawdza czy jesteś sama i chętna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 Przeciez on dobrze wie, że jestem sama. I chętna też:p Ale juz nie tak bardzo. Tzn. kocham go. Ale on jest dzieckiem i sam mnie zostawił, po raz drugi w dodatku, to niech spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanzlalka 0 Napisano Marzec 8, 2007 zeczywiscie chory niewarto zawracac nim sobie głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 No to już sobie nie zawracam. Dobrze, ze to on mnie zostawił. Zawsze uważałam, z ebęde bardzo zraniona, zwłaszcza moja duma, jak ktos mnie zostawi a nie ja jego;) Ale przynajmniej nie muszę się zastanawiać, ze może jemu jest przykro, może to ja go nie rozumiałam, może on to widzi inaczej. Po prostu wiem, ze już ma mnie gdzieś i nawet dobrze, że się tak stało. Tylko nie wiem, jak mam się zachować... On mówi, że toc, oc nas ostatnio łączyło, to przyjaźń, że jestem super i mnie szanuje, ale do tego nie trzeba byc parą. I że chce byc moim przyjacielem, nie chce, zebyśmy się na siebie gniewali itd. Ale jakoś nie umiem się z nim teraz przyjaźnić. Skoro mnie nie chce, to po co mam udawać, ze jest super i że nic się nie zmieniło? Brakuje mi go, bo naprawdę był moim najlepszym przyjacielem, zawsze mogłam na niego liczyć, a teraz nie ma nikogo. Ale niech się wypcha. Jak teraz mam byc jego \"przyjaciółką\"?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrum Napisano Marzec 8, 2007 ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Marzec 8, 2007 daj sobie trochę czasu, jeśli naprawdę był Twoim przyjacielem i się po prostu rozstaliście, nie zrobił nic chamskiego - to na pewno minie i kiedyś będziesz miała najprawdziwszego przyjaciela:) ale na to trezba czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 Mamy po 22 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a powiedz jedno Napisano Marzec 8, 2007 czy tem sms był osobiście skierowany do ciebie? czy taki ogólny? może napisał jednego i dał "wyślij wszystkim kobietą" a że miał cię w telefonie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 Tak, był moim przyjacielem. Ale był tez moim chłopakiem. A ja go kocham i trudno mi się teraz z nim przyjaźnić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodniczkajego 0 Napisano Marzec 8, 2007 wiek nie ma nic do rzeczy czasem wieksza role odgrywaja ludzie którzy sa wokol niego, ciebie Ich rady, postawa, biadolenia- manipulacja wiecej robi niz wiek wasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 Nie, na pewno nie. Racezj innym kobietom nie wysyła takich smsów. Raczej na pewno nie. I był skierowany do mnie, z moim imieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a powiedz jedno Napisano Marzec 8, 2007 znajomy też tak wysył wszelkie rocznicowe, świąteczne bo weypada :D albo jeden wszystkich, alebo tylko podpis zmienia :) Ja bym olał sms z życzeniami od byłych partnerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Marzec 8, 2007 :)) też dostałam dzis od byłego mms-em róże :)) niech mu będzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moj byly Napisano Marzec 8, 2007 wyslal mi esa z zyczeniani z innym imieniem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wodniczkajego 0 Napisano Marzec 8, 2007 14:40 no to widzisz wyróznił Ciebie:) kolezankom pisze sie zyczenia oglne a wybranej osobie takie z serca,to sie czuje:) czemu szukasz dziury w całym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blądyna 0 Napisano Marzec 8, 2007 Nie znam go, ale wydaje mi się że napisał tak, no bo to taki dzień, w którym można bez pardonu o sobie przypomnieć, a to chyba nie złośliwość. życzenia, ciepłe słowo, mają bardziej magiczną moc niż tysiące róż, tulipanów i prezentów razem wzięte. Liczy się pamięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 Heh, ale widzicie... My się czesto widujemy, bo studiujemy razem... A tak ostatecznie zerwał ze mną ok. tydzień temu. Więc nie wiem, czy chce o sobie przypominać:) Koleżankom nie wysyła takich smsów, wiem na pewno. Ale chodzi o to, po co pisze takie głupoty... Że życzy mi dużo tulipanów. Dobrze wie, że nie dstane żadnego. Sam mi ich nigdy nie dawał, a teraz chyba bym sobie musiała sama kupić. Nie wiem, czy to miała byc złośliwość... A pisze, bo chce byc miły, wiem o tym. I naprawdę chce, zebyśmy się przyjaźnili. Tylko jakoś mi się to tak średnio widzi. Tym bardziej jest to dziwne, że wiem, ze ja mu się podobam, że go pociągam, a on tez tego nie kryje. To co to za przyjaźń:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesznica Magdalena 0 Napisano Marzec 8, 2007 Pisze tak, bo jest palantem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 No to jest chyba najlepsze wytłumaczenie;) Dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może raczej bezmyslny... Napisano Marzec 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a do mojej kolezanki dzisiaj Napisano Marzec 8, 2007 przyszedł były chłopak, z którym chciała być, ale zostawił ją dla innej, a potem mówił, że ich związek to była przyjaźń itd. I dał jej kwiatka, po czym powiedział, że jak już mu się znudzi tamta, to będzie się miał o kogo starać:O To jest dopiero bezczelność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirtkabela Napisano Marzec 8, 2007 Jak iwe co ci sprawi przykrosc i jesli to robi to faktycznie złosliwy Np zawsze i wszędzie mówi o byłej, pokazuje sie z innymi. To złosliweic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam wrazenie Napisano Marzec 8, 2007 jakby życzyl ci wielu facetow :( sorry ale mam kolegę ,który mówiąc dostaniesz tulipana -do zony -ma na myśli swojego wacka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 :D Dobre z tymi wackami. Ale macie pomysły:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Not UUU Napisano Marzec 8, 2007 Facet ma dbac o Ukochaną Tę obecną ją adorować, ją pytać, ją na piwo wyciągać słuchac co ona mówi, jej łez a nie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abcdefgggggggggg Napisano Marzec 8, 2007 deska - Ty to jestes fajna :D i wszedzie Cie pelno :D pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 No wiem. Ale on nie ma innych ukochanych, jeżeli to było do mnie. A mną też się raczej za bardzo nie przejmuje. Przynajmniej nie widac tego po nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 No, wszędzie mnie pełno, bo nie chce mi się uczyć:P Jeszcze mam jakieś 100 stron do przeczytania na jutro:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 8, 2007 No i nie chce mi sie czytać, ani nic robić. Bu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach