Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Czy on jest złośliwy, czy tylko mi sie tak wydaje..?

Polecane posty

Dostałam dzisiaj smsa od mojego byłego chłopaka, na jak wiadomo- dzień baby jagi- a w nim, że mi życzy wszystkiego najlepszego i dużo tulipanów... Po pierwsze nie wiem, po co. Po drugie dobrze wie, ze nie dostanę nawet złamanego badyla. Po trzecie- przez prawie dwa lata bycia razem dostałam od niego na samym poczatku jedna różę. A potem nigdy nie dawał mi żadnych kwiatów itp. To po co tak pisze? Chce mi zrobic przykrość? Bez sensu...

Gość sprawdza grunt
sprawdza czy jesteś sama i chętna :D

No to już sobie nie zawracam. Dobrze, ze to on mnie zostawił. Zawsze uważałam, z ebęde bardzo zraniona, zwłaszcza moja duma, jak ktos mnie zostawi a nie ja jego;) Ale przynajmniej nie muszę się zastanawiać, ze może jemu jest przykro, może to ja go nie rozumiałam, może on to widzi inaczej. Po prostu wiem, ze już ma mnie gdzieś i nawet dobrze, że się tak stało. Tylko nie wiem, jak mam się zachować... On mówi, że toc, oc nas ostatnio łączyło, to przyjaźń, że jestem super i mnie szanuje, ale do tego nie trzeba byc parą. I że chce byc moim przyjacielem, nie chce, zebyśmy się na siebie gniewali itd. Ale jakoś nie umiem się z nim teraz przyjaźnić. Skoro mnie nie chce, to po co mam udawać, ze jest super i że nic się nie zmieniło? Brakuje mi go, bo naprawdę był moim najlepszym przyjacielem, zawsze mogłam na niego liczyć, a teraz nie ma nikogo. Ale niech się wypcha. Jak teraz mam byc jego \"przyjaciółką\"?:o

Gość hrum
ile macie lat?

daj sobie trochę czasu, jeśli naprawdę był Twoim przyjacielem i się po prostu rozstaliście, nie zrobił nic chamskiego - to na pewno minie i kiedyś będziesz miała najprawdziwszego przyjaciela:) ale na to trezba czasu:)

Gość a powiedz jedno
czy tem sms był osobiście skierowany do ciebie? czy taki ogólny? może napisał jednego i dał "wyślij wszystkim kobietą" :classic_cool: a że miał cię w telefonie ;)

wiek nie ma nic do rzeczy czasem wieksza role odgrywaja ludzie którzy sa wokol niego, ciebie Ich rady, postawa, biadolenia- manipulacja wiecej robi niz wiek wasz

Gość a powiedz jedno
znajomy też tak wysył wszelkie rocznicowe, świąteczne bo weypada :D albo jeden wszystkich, alebo tylko podpis zmienia :) Ja bym olał sms z życzeniami od byłych partnerów 🖐️

:)) też dostałam dzis od byłego mms-em róże :)) niech mu będzie :P

Gość a moj byly
wyslal mi esa z zyczeniani z innym imieniem:P

14:40 no to widzisz wyróznił Ciebie:) kolezankom pisze sie zyczenia oglne a wybranej osobie takie z serca,to sie czuje:) czemu szukasz dziury w całym:)

Nie znam go, ale wydaje mi się że napisał tak, no bo to taki dzień, w którym można bez pardonu o sobie przypomnieć, a to chyba nie złośliwość. życzenia, ciepłe słowo, mają bardziej magiczną moc niż tysiące róż, tulipanów i prezentów razem wzięte. Liczy się pamięć.

Heh, ale widzicie... My się czesto widujemy, bo studiujemy razem... A tak ostatecznie zerwał ze mną ok. tydzień temu. Więc nie wiem, czy chce o sobie przypominać:) Koleżankom nie wysyła takich smsów, wiem na pewno. Ale chodzi o to, po co pisze takie głupoty... Że życzy mi dużo tulipanów. Dobrze wie, że nie dstane żadnego. Sam mi ich nigdy nie dawał, a teraz chyba bym sobie musiała sama kupić. Nie wiem, czy to miała byc złośliwość... A pisze, bo chce byc miły, wiem o tym. I naprawdę chce, zebyśmy się przyjaźnili. Tylko jakoś mi się to tak średnio widzi. Tym bardziej jest to dziwne, że wiem, ze ja mu się podobam, że go pociągam, a on tez tego nie kryje. To co to za przyjaźń:o

Gość może raczej bezmyslny...

Gość a do mojej kolezanki dzisiaj
przyszedł były chłopak, z którym chciała być, ale zostawił ją dla innej, a potem mówił, że ich związek to była przyjaźń itd. I dał jej kwiatka, po czym powiedział, że jak już mu się znudzi tamta, to będzie się miał o kogo starać:O To jest dopiero bezczelność...

Gość mirtkabela
Jak iwe co ci sprawi przykrosc i jesli to robi to faktycznie złosliwy Np zawsze i wszędzie mówi o byłej, pokazuje sie z innymi. To złosliweic

Gość ja mam wrazenie
jakby życzyl ci wielu facetow :( sorry ale mam kolegę ,który mówiąc dostaniesz tulipana -do zony -ma na myśli swojego wacka ...

Gość Not UUU
Facet ma dbac o Ukochaną Tę obecną ją adorować, ją pytać, ją na piwo wyciągać słuchac co ona mówi, jej łez a nie innych

Gość abcdefgggggggggg
deska - Ty to jestes fajna :D i wszedzie Cie pelno :D pozdrawiam !