Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex ex

CZY JEŚLI EX .....?

Polecane posty

Gość ex ex

Czy jesli ex chce miec ze mna codzienny kontakt to znaczy ze cos jeszcze czuje ?

Tu nie chodzi czy czuje czy nie Tu chodzi o szacunek do obecnej jelsi trzyma sztame z ex która pokazała na co ja stac gdy chce czegos - idzie po trupach do celu, to daje ex znak - obecna gowno dla mnie znaczy. I ex o tym wie i wykorzystuje to. Uwazam, ze za wyrachowanie i podłe czyny, słowa, sokarzanie o gre kogos nie zasługuje na slowo czesc

Gość ex ex
Tylko my przez pol roku nie mielismy kontaktu, a teraz nagle sie odnawia.

Gość ex ex
No i chyba nie ma obecnej.

Instrukcja : 1) zakupujemmy kwiatka (wskazana róża) 2) bierzemy różę w rękę 3) \"rwiemy\" jej platki, każdy płatek jest odpowiednikiem słowa \"kocha\", kolejny \"nie kocha\" 4) słowo, które \"wyjdzie\" przy ostatnim płatku będzie odpowiedzią na Twoje pytanie :P Powodzenia

Gość mundurowa
świetny temat pół roku temu zakochałam się w młodszym facecie i mój mąż dowiedział sie o tym. powiedział, że chce rozwodu. byłam w szoku i wybłagałam separację. kupiłam chatkę, zmieniłam pracę i nagle stwierdziłam, że ja też chcę rozwodu. przecież gdyby w moim małżeństwie było tak jak pragnęłam, to nie znalazłabym sobie kochanka. no i mój mąż chyba wyczaił, że przeszła mi ochota na bycie żonką. bardzo się zmienił, bardzo!!!!!! jest idealny-jak facet z romantycznej komedii. o co mu chodzi?

Gość ex ex
up

Gość mundurowa
nawet jak byłam po resztę swoich rzeczy w domu, tak mnie zbajerował, że wylądowałam z nim w łóżku i co najdziwniejsze-było cudownie!jak nigdy!!!!!o ile wiem mój Eksik nie ma nowej służącej.

mundurowa- może jak się wyprowadziłas to mąż zrozumiał,że Cię zaniedbywał i że mu Ciebie brakuje i się stara teraz jakoś wszystko naprawić.A nie dziw się,że chce rozwodu skoro masz kochanka :O

Gość mundurowa
ale on już nie chce!!!

Gość mundurowa
myślę, że robi wszystko, abym zakończyła znajomość z moim ż. i wróciła do niego

Gość mundurowa
kochanek nie jest źródłem konfliktu między ludźmi w związku, w którym dochodzi do zdrady kochanek jest wynikiem tego konfliktu, braku zrozumienia, rozmowy i ciepła z obu stron.