Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajlandoosa

problemy z wyjsciem z domu...

Polecane posty

Gość bajlandoosa

chyba powinnam wybrac sie do psychologa.. od jesieni mam dziwne objawy, a ostatnio przybieraja one na sile. w domu czuje sie okay, ale jak mam tylko gdzies wyjsc i ubieram sie to nagle pojawiaja mi sie zawroty głowy. potem jest juz coraz gorzej, ide na przystanek, kręci mi sie w głowie, zaczyna mi byc słabo, boje sie ze zemdleje, serce mi zaczyna kołatac, poce sie, nogi robia mi się ja z waty... jabym sie czegos bała. ale przeciez niczego sie nie boje. denerwuje mnie to strasznie, ale nie moge tego przezwycięzyc.

Bajlandoosa hejka myslę ze to objawy nerwicy u mnie tez tak sie zaczeło i teraz mam agarofobie pozdrawiam wpadnij na forum moja nerwica moze tam sie dowiesz czegos wiecej :):):):)

Gość echno
dokladnie nerwica mam to samo, walcze z tym od lat raz jest lepiej raz gorzej ogólnie nie potrafie sobie z tym poradzić..

Gość bajlandoosa
a bierzecie jakies leki na to? ja nie chce zeby to kropne odczucie mnie tak paralizowalo. to powoli zaczyna mi utrudniac zycie :( weszlam sobie tam kiedys na tamto forum, no i faktycznie mam podobne objawy... ale skad to cholerstwo sie bierze?

Gość bajlandoosa
i co robicie w momencie gdy was dopada ten jakis lęk, strach.. niewiem jak to nazwac...

Gość ja biore deprim
bo poprawia mi nastroj na tyle, ze z domciu wychodze, chociaz od jakiegos czasu nie mam ochoty wychodzic, mimo ze lubie towarzystwo ludzi :(

Gość echno
u mnie to bylo tak troche na wlasne zyczenie, zaczelo sie od tego ze rzadziej wychodzilam z domu nie spacerowalam, jezdzilam czesto samochodem zamiast na piechote, poza tym bylam w kiepskim nastroju przez dluzszy czas i troche w depresji pozniej coraz bardziej odzwyczailam sie od wychodzenia, ogolne niedotlenienie i kiepski nastroj. ostatnio staram sie czesciej wychodzic, choc czasem musze to robic na sile. lekow nie biore bo mnie oglupiaja a tak naprawde niewiele mi pomagaja, jedyne co na pewno moze pomóc to jakis sport ale ciezko mi sie przemoc do stalej aktywnosci fizycznej

Gość bajlandoosa
ja tez lubie przebywac z ludzmi... a reakcje mojego organizmu są wręcz przeciwne... najgorzej sie czuje gdy ide sama, ale jak ide z kims obok to czuje się juz dobrze...