Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qer

Jak postapic?

Polecane posty

Gość qer

Wczoraj kto sie odezwa nagle na komorke. W nocy. SMS. Ona. Nieznajoma. Podobno jest zachwycona mna, od dawna zbiera informacje o mnie i w koncu odwazyla sie odezwac. Jest wstydliwa, nie ma odwagi napisac nawet jak ma na imie, powiedziala ze soe boi... Ja tez nie jestem zbyt odwany. Nie wiem jak ona wyglada, nie wiem kim jest, wiem tylko, ze jest o 2 lata mlodsza. Ona ma nadzieje, a ja nie chce jej skrzywdzic, napisalem jej to. Zreszta jej nie znam :/ A poza tym... ciagle pamietam o tej glupiej bylej :/// ona juz ma innego, a ja ciagle o niej mysle. Co robic w te syuacji?

\"to ja proponuję żebyśmy się spotkali w piątek, 18 w (tu wpisz miejsce)\".. i wyślij sms :-)

Gość anastazy
do mnie też pisze jakaś wstydliwa nieznajoma nie tylko w nocy ale i wczesnym rankiem. sam nie wiem, kiedy ona znajduje czas na sen. osobiście nudzi mnie tymi esemesami, nie bardzo wierzę w intencje nieznajomego kaszalota, ale przyznaję, że często mnie bawi jej głupota. :)

Gość qer
Pisze z nia dopiero dzien... :) Nie wiem kim ona jest, boje sie rozczarowania. to co teraz czuje to mieszanka zaklopotania, niecheci, litosci. Bo nie chce jej skrzywdzic, a jednoczsnie nie chce mi sie za bardzo bawic teraz w to wszystko, pisanie, gierki, itd. Nie mam ochoty. A ona caly czas do mnie pisze... szkoda mi jej

Gość anastazy
a może to ta sama osoba. mnie ta panienka wygląda na puszczalską. ja, nawet miałbym ochotę na jakieś spotkanie, ale na pewno nie z taką jak ta. :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no coz pewnie naprawde jest niesmiala skoro zastanowala taka metode jednak sama kiedys taka stosowalam niestety nic ztego nie wyszlo:(ale lepiej zebys sie dowiedzial przez smsy kim ona jest zanim sie z nia spotkasz bo moze laska chce zrobic z Ciebie posmiewisko bo roznie to bywa;) Moze przeniez ta znajomosc na gadu a pozniej dopiero sie umowcie Nic nie ryzykujesz a mozesz poznac kogos fajnego I nie mysl o bylej,bo stalo sie,skoro ma innego...Postaraj sie ulozyc zycie na nowo..bez niej.. pozdrawiam

Gość kassssssssska
napisz jej, że nie masz nic na koncie, więc już nie będziesz odpisywał. jeśli jej zależy, to zgodzi się na spotkanie i wtedy sam stwierdzisz czy warto ciągnąć te znajomość. istnieje też możliwość, że to jakiś kumpel robi ci dowcip... możesz też napisać, że nie jesteś jeszcze gotowy na nowy związek, bo nadal kochasz byłą.

Gość qer
anastazy - do mnie wlasnie napisala wczoraj po polnocy, smsa o tresci "zgadnij kto pisze"... Skad mam niby wiedziec, nie znam jej :P Piszac z nia czuje taka lekka naiwnosc... z byla pisalem jak rowny z rownym, a teraz wydaje mi sie jakbym sie dostosowywal do niej... moze tylko takie wrazenie? Mnie tez nudzi troche to pisanie... takie w sumie o niczym... z natury mam dobre serce, widze, ze dziewczyna sie podkochuje, zastanawia sie czy ma u mnie szanse, a ja chyba wyroslem z takiego smsowania...

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
piszesz ze Ci jej szkoda,ze masz dosc tego pisania itd No wiem moze byc to meczace i nawet glupie To napisz jej to,ze albo sie przedstawi i powie cos o sobie albo niech skonczy ta zabawe i da Ci spokoj Wtedy sama zdecujde co zrobic

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
glupio jak napisze jej ze kocha inna i nie jest gotowy na nowy zwiazek bo raczej nie o to chodzi na tym etapie znajomosci Moze jest spoko,po co od razu tak pisac

Gość anastazy
odradzam szczerze tego spotkania. zalecz na początek zadawnione rany, bo rzeczywiście możesz kogoś nowego skrzywdzić. co do panienek chcących zawierać znajomość przez esemes, mam bardzo niskie zdanie. nie wierzę uczciwośc takiej, ani to, że obserwuje i podobasz jej się. ta, która do mnie pisze, też używa tego słownictwa, ale ja wiem, że nigdy się z nią nie spotkam, więc odpisuję jej z nudów. ona zadaje dużo pytań. a każde kończy wyrazem - "Odpisz". Żenada, moje panie :P

Gość anastazy
muszę Cię zmartwić, że może to być ta sama osoba. do mnie też tak napisała pierwszy esemes. znamienne i śmieszne. :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
Coz masz racje takie znajmosci sa beznadziejne ja tez chcialam raz zainteresowac faceta moja osoba ,tylko ze my sie znalismy nawet raz sie spotkamlismy tylko,ze bylo to nagrane spotkanie brak slow... i napisalam po jakims czasie esa,nie odpisywal az w koncu napisalam mu cos nawet nie pamietam juz co to napisal wprost ze nie jest mna zainteresowany Zabolalo:(zwlaszcza jak po kilku dniach sie zobaczylismy....Dlatego po tej akcji przestalam uzywac takich sposobow.....

Gość qer
Na poczatku myslalem, ze to moja byla robi sobie jaja, ale to jednak nie to. To naprawde jakas podkochujaca sie wielbicielka... Jest niesmiala, sama mi sie przyznala, ze sie boi po prostu, tchorzy, zeby mi cos wiecej o sobie napisac. A na gg nie bede sie przenosil - mecza mnie rozmowy smsowe i gg tez ;P a na nowy zwiazek nie jestem chyba gotowy chociaz mienlo ponad pol roku...

Gość rednex
olkaaaaaaaaaaaaa: to moze ja tez nie bede sie w takie sms-owe rzeczy bawil ?? choc na moim topicu co innego radzilas.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
No jesli meczy Cie to,nie chesz sie z nia spotykac to napisz jej wprost Zaboli ja to,tego jestem pewna,zwlaszcza jak jest niesmiala ale coz po co pisac dalej i robic jej zludne nadzieje A ile ona ma lat??

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
do rednex .. ale u Ciebie jest inan sytuacja bo Ty jestes nia zainteresowany a tutaj koles nie wiec jest roznica:P i wyslales jej te zyczenia??mam nadzieje ze tak:)

Gość qer
anastazy - jestem w szoku ;D Zdazylem juz jej pisac o bylej, ona nawet wie ktora to, napisalem jej ze ja kochalem. A ja napawde nie czuje sie na silach, bo bym ja tylko skrzywdzil. A takie randki w ciemno przez smsy sa glupie, tak jakna gg. Wole najpierw poznac na zywo, pogadac i dopieor wtedy sobie popisac, a tak za badzo mi sie nie chce, bo ni wiemz kim mam do czynienia. I nawe nie wiem czy chce to wiedziec...

Gość qer
Zapewne smieszne, bo ja mam 19, a ona 17 :-P Mozecie sie teraz wysmiac ;-P

Gość rednex
zamierzam podjac decyzje w ciagu pol godziny, ale mam watpliwosci jak to wyjdzie. moze cos wyjdzie a moze to bedzie spalony pomysl :(

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
to skoncz to No to laska musiala niezly wywiad zrobic skoro wie o ktora to Twoja byla a ile ona ma lat??bo nie powiedziales:(

Gość qer
Chciala, zebym napisal cos o sobie to napisalem, ze wcale nie jestem taki fajny, ze pale, pije i rozdziewiczam. A ona pyta czy to ostatnie to naprawde. Zapytalem, czy ona bylaby chetna, to mi odpisala, ze jestem wstreciuchem i minke walnela - :/ :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no to szczerze mowiac w tym wieku ma sie takie pomysly zeby pisac do faceta esy itd wiem cos o tym heheh:)

Gość qer
Ona ma 16-17. Podobno ma jakichs "informatorow". A z ta byla to napisala, ze bondyka z pasekami z mojej klasy jest urocza. Wiec chyba wie, ze to ona. A teraz ona odp, na ten sms o rozdziewiczeniu: "Przepraszam... nie doroslam do tego..."

Gość qer
A teraz jaki sms... pyta mnie o przygotowania do matury, czy mam plany na przyszlosc, prace, ŻONE :DDD Kurde...

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
do rednex..napisz moze akurat cos z tego wyjdzie:)i akurat Twoja sytuacja jest inna niz ta ktora jest opisana na tym topicu Podoba Ci sie A skoro widujecie sie rzadko to nie bedzie wstydu jak ja spotkasz za pare dni napisz!!!!!!!!!!!!

Gość anastazy
daj sobie na wstrzymanie z tą pannicą. ona wcale taka nieśmiała nie jest jak zdecydowała się napisać do nas. :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
heh to jakas zdesperowana jest i bardzo chce Cie blizej poznac:)wydaje mi sie to smieszne....jeszcze o zone w wieku 19 lat hehee nie wiem rob co chcesz ale ja bym wymiekla przy takim tekscie i napisala ze chyba numery pomylila

Gość qer
Tak jak mowilem, czuc w tych smsach taka naiwnosc nieswiadoma ;P No jesli ma 16 lat... napisalem jej o rozdziewczaniu, a ona pisze mi, ze nie jest gotowa, musialem mowic, ze zartuje, bo sie troche oburzyla ;P Jak jej napisalem, ze zazdroszcze, ze jest teraz w 1 klasie to ona o malo zawalu serca nie dostala, ze wiem AZ tyle ;D i jets przerazona skad to wiem, bo chce byc anonimowa :) Przepraszam za moja swinska meskosc, ale w tej chwili w ktorej teraz jestem, po nieudanym zwiazku prawie 2 letnim, nie chce miec nikogo na stale. Mam ochote jakas przeleciec i sie nie wczuwac w zwiazki. Swinia, prawda? ;D wieku 16 lat zaczalem mega powazny zwiazek na cae zycie,a teraz t sie odbija na mnie...