Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claudiaaa

Wlosy - suchy wilk -

Polecane posty

Od zawsze marzę o grzywce. Niestety mam tzw. \\\"suchego wilka\\\" to znaczy, że z przodu włosy układają mi się tak do góry. Przez to nie mogę mieć grzywki - każdy fryzjer tak mi mówi. Podobno gdy będę miała grzywke, to będzie ona mi sie rozchodzić na boki. Czy mimo to jest jakaś szansa na grzywke???? Pomóżcie prosze :)

nie wiem slonko, jak to jest z tym suchym wilkiem, ale ja mam ogromna szope na glowie, ciagle je ukladam i prostuje i przez to siano tez nie moge miec grzwki, Nie umiem zaradzic na twoj problem, ale łączę sie w bólu :)

Gość Maliaks
Witam.I jak nikt nie zna odpowiedzi na problem związany z tym suchym wilkiem??.Może jakaś odżywka albo szampon albo jakiś inny sposób??.Pozdro

Gość hey ja tez mam wilka
i grzywke mam ale taką na skos :) na całe czoło odpada bo po prostu by mi w tym miejscu gdzie jest "wilk" sterczała :] raczej nie da sie z tym nic zrobic...

Gość tojaaa
Przez chwilę nawet nie wiedziałam co to jest.. ale już chyba wiem.. tzn.. że przy czole masz tak jakby zawinięte włosy?.. Moja znajoma tak ma.. i miała grzywke.. ale tylko na skos.. a ogólnie często ją spina na bok.. Ja za to mam taką jakby mi się nie mieściła na głowie.. leci mi do przodu.. ale mam ja po boku.. ogólnie mam strasznie grube i gęste włosy.. niestety.. :( No i suche ;/

Gość Maliaks
Znaczy ja jestem chłopakiem jakby co :):):).A ta grzywka ucieka mi na lewo i na prawo.Nikt nie zna odpowiedzi na mój problem:(:(:(.HELP.

Kurcze.. bym musiała to widzieć, żeby pomóc.. i sama spróbować to zaczesać itd.. :P

Gość Maliaks
Hmm a nie ma może jakieś odżywki lub szamponu która prostuje włosy??

No niby są.. dla dziewczyn :PP Ale jak umyjesz takim szamponem to chyba nic się nie stanie :P Ale prawdę mówiąc zaden szampon.. ani odzywka nie wyprostuje włosów.. A jakiej długości masz włosy?

Gość Maliaks
Oj dość krótkie...:).A tak na poboczu jak mogę:).Znacie jakąś dobrą odżywkę na kręcące się włosy??.Po prostu jak troszkę bardziej mi podrosną to po bokach głowy zaczyna mi się to tak dziwnie kręcić.Macie na to jakąś poradę dziewczyny:):)

Gość TalalaxD
Ja tez mam suchego wilka. Bardzo chciałbym miec grzywkę, no i niby mam grzywkę na ukos, ale nie zabradzo ściętą. Chcę ją mocniej ściąc, brzmi to strasznie. W zeszłym roku miałam grzywkę i fryzjerka bardzo żle mi ją ścieła, więc wyglądałam jak potwór. Claudio musiałbys wybrac się do naprawdę dobrego fryzjera. A pozatym są jeszcze prostownice, i nne rzeczy układanie włosów. Ja szukam jakiejś ciekawej grzywki ale nic mi się nie podoba.

Gość suchywilk_też_jest_ok
też mam tego całego wilka. i mam grzywkę. prawda trochę ucieka na boki ale tylko przez parę godzin po pierwszym ścięciu ^^ tak to potem wszystko jest ok. ja mam bardzo grube włosy ale udaje mi się je ładnie ułożyć polecam: *Nivea bez potrzeby użycia prostownicy (szampon i odżywkę bo inaczej nie ma włosy mogą zostać sianowate) *pantene pro-v proste i gładkę (oczywiście i szampon i odżywka). ale zawsze można dla tych najgorszych włosów użyć czegoś co je ostatecznie poskromi np. z Avonu antif-fizz control. to coś takiego jak jedwab.

Gość Atuś
Spokojnie też mam suchego wilka zawsze lekko żelem przyklepie (żeby nie było widać i żeby nie były takie przyklepane) :)

Gość Dobre ścięcie
Hm tez miałam z tym problem, ale poszłam do lepszego fryzjera, i tak mi sciął grzywke ze nagle problem sie stracił. :) Póżniej znowu poszłam do fryzjera jak mi grzywka odrosła, tym razem do innego i znowu problem wrócił. Jednym słowem dobry fryzjer to podstawa :)

Gość moja kolezanka z liceum
taka miala, do tego wysokie czolo, wlosy miala cieniutkie blond, ale blyszczace, i cale zycie nosila grzywke zpowodu tego wysokiego czola, tylko odrazu po umyciu czesala grzebieniem na wprost,bo jak czasem jej wyschly to sie podwijaly i musiala znou ja zmoczyc, ale wygladala normalnie

Gość Momilka
ja też niestety go mam. Ostatnio zrobiłam sobie prostą grzywkę, bo bardzo o niej marzyłam. Fryzjerka zaproponowała, że mi go wytnie. Ja się na to zgodziłam, ale to nie był dobry pomysł, bo włosy odrastają i grzywka nadal się rozchodzi. Teraz pozostaje mi tylko zrobić sobie grzywkę na bok.

Gość Marlena:)
Ja mam Dwa suche wilki (po oby stronach) i mam grzywkę na całe czoło .... :) Wystarczy tylko dokładnie wyprostować i JUŻ ! ;) No i polecam do tego Balsam NIVEA ... Do włosów :)

Gość aló
niestety ja także mam ,,suchego wilka,, / wolałabym nie mieć , no ale coż ; / zastanawiam sie czy zrobic sobie grzywke ? ; p i wgl. myśle że jakby goliło sie tego wilka co jakiś czas to by tak nie stał . xD

Gość Seam
Trzeba grzywkę którą zaczesze się na czoło dłuuuugo szczotkować. Jesli jednak chcesz mieć taki najłatwiejszy efekt, to lakier lub wosk do włosów :)

Gość amelka1o8
Pomimo, że mam "suchego wilka", który dzień w dzień mnie męczy, odważyłam się na grzywkę, jeśli codziennie z rana będziesz myc tą grzywkę i podczas suszenia "przytrzymasz" ją grzebieniem nie powinno byc problemu:) z te co wiem nie ma żadnych szamponów ani odżywek które temu zaradzą, dobra pianka i lakier po winny pomóc:)