Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DałamOgłoszenie

Jak sprawdzić czy to nie jakiś zboczeniec??? Doradźcie coś

Polecane posty

Gość mloda23
no to sprawdz na internecie czy ma na pewno ta firme transportowa np tutaj na tej stronie www.xpol.de tu sa wykazy firm polskich w niemczech moze go tam znajdziesz, ale mowie odrazu, ze nie musi tam byc. Zobacz

Gość powiem Ci
ze do mnie tez dzwonil jakis facet , ze niby ma własna firme transportowa,i tez z tego miasta, najpiewr dzwonil w ciagu dnia, ja zrezygnowalam z niego, bo wydal mi sie malo wiarygodny, potem zaczal dzwonic mi po nocach, i byl w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu,,,moze to ten sam?

Gość do mnie zdwonil
poczatkowo w ciagu dnia,ale ja mu odmowilam,i po jakims czasie ponownie zaczla wydzwaniac i w ciagu dnia i noca,zaczla byc nachalny.Najlep[iej to sprawdzic w tewn sposob, jesli masz tam jakichs znajomych z okolic Duseldorfu, to niech go sprawdza na miejscu,jego adres i niech tam pojada i go sprawdza, to najlepszy sposob.

Gość mloda23
tak to düsseldorf ja mieszkam niedaleko, bo köln :) jak cos to podaj numer gg to pogadamy moge posprawdzac na internecie czy sie zgadza wszystko :P

Gość do mnie zdwonil
ale napisz tu na forum, jak sprawdzisz, jestem zainteresowana tym topikiem, tez dalam ogloszenie, i tez czekam na propozycje pracy