Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To takie wazne ze az strach

Przeczytaj moze ty masz tak jak ja ???????????

Polecane posty

Rano ide do pracy, dzien zaczynam z usmiechem. Generalnie lubie swoja prace. Mam fajnych współpracowników. Potem wracam do domu, jem coś siadam do kompa mimo ze siedziałam przy nim cały dzień. Ale wiadomo, pewnym rzeczy nie czyta sie w pracy. Sprawdzam szkrzynki, przegladam codziennie te same strony. I tu pojawia sie problem, po ok godzinie nie mam co robic. Jak zasiadam przed TV to zasypiam, ale do łożka nie pojde o 21 :( Co ja mam z soba robic? Nie mam hobby, nic mnie nie pochłania, pomijajac prace.

Psa mam. Chłopa nie mam. Jakos nie mam farta. Niby ciagle ktos mi prawi komplementy, ale wciaż jestem sama. Niedlugo bede mogła powiedziec "100 lat samotnosci" :( Kurcze tak zle i tak nie dobrze. Kiedys jak byłam uzalezniona od kompa to zawsze brakowałą mi czasu a teraz porazka po lini. Tylko jak ide do rpacy to az sie smieje sama do siebie. A wieczory puste i samotne.

To może jakąś kolezanke sobie znajdź? Nie znajdziesz chłopaka siedząc w domu. A w miedzyczasie może jakas ksiażka dobra, by Ci się przydała? (to moja ulubina forma relaksu - poza seksem oczywiście ;) )

Czytac czytam ale jak zaczynam czytac to usypiam. Kolezanki mam, ale pracuja wtedy kiedy ja mam wolne. i co dalej ?

SKORO TYLE CZASU SPEDZASZ PRZED kompem to może poszukaj czegoś (kogos) nic nie tracisz , a nóz ,widelec sie trafi:P

Ale gdzie mam poszukac ? Wychodze co weekend. Wiec nie jestem typem wiecznie siedzacym w domu. Jak ja sie komus podobam to mi ta osoba nie odp. I na odwrót. Nie potrafie z kims byc tylko dla bycia

Gość no to ładnie
kota ci trzeba

jest tylw portali dla \"samotnych\" nie zgrywaj takiej która nie zagląda . :P

Kota mam ! Zagldam, ale nic tam dla sibie nie znalazłam. Co ja mam począc ?

To nie są glupie pytania. Glupia moze byc co najwyzej Twoja odpowiedz. Kurcze mam problem. Kazdy mam inny ja mam taki.

Gość abcdefggggggggg
wiesz ja Cie rozumie , co prawda ja nie mam tak bo mam meza i dziecko ( ale uwierz czasem lepiej saemu jesli nawet czujesz sie samotna niz w zwiazku z problemami ) to Ci powie nie jedna dziewczyna a skad znam problem ? bo moja siostra jest samotna i tak sie czuje jak TY wiec znam ten bol ....pozostaje tylko czekac na znalezienie tego jedynego a co zrobic , jak lata leca szanse z czasem maleja ...to takie przykre :(

Własnie, ile mozna czekac? Nic mnie tak nie luzuje, jak teksty w stylu poczekaj napewno znajdziesz ? Ja si pytam tylko kiedy ???? Zreszta doskwiera m brak sexu Moze faktycznie po jakims czasie znudze sie zwiazkiem.

Gość abcdefgggggggggg
a ile masz lat ? i nie chodzi o to ze znudzisz sie zwiazkiem , tylko o to ze bywaja rozne zwiazki i rozne problemy i jak sie kogos kocha to trudno zerwac i czlowiek cierpi....

Mam 21 lat i kiedys bylo inaczej ciagle balowałam bylo pelno facetów a teraz ? Czy jestem juz taka stara ?

Gość abcdefgggggggg
dziewczyno 21 i Ty sie martwisz ? :) moja siostra ma 33 lata , taka to moze juz przegrala zycie bo dzisiaj panowie tacy w wieku 35 juz sa zajeci i co ma zrobic ? powiesic sie ? dzis wszyscy wola 'mlode ' a ona stara juz ( nie urazajac jej ani nikogo , no ale nie oszukujmy sie , jej to dopiero trudno ) czuje sie samotna , oddala sie pracy , pasji i leci do przodu ...

A ja stoje w miejscu, tylko zawodowo sie rozwijam w dosc szybkim tempie ktorego nawet nie przewidziałam Rany no, wiem ze mam jeszcze czas ale ile mozna to odwlekac?

t o sie zacznij uprawiac jakis sport, rob cos dla siebie a nie ogladaj bezczynnie telewizje, zapisz sie na silke poznasz nowych ludzi no kurde mzoliwosci jest wiele , nie jestes chyba garbata ani parchata zainwestuj w siebie