Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARZEC 08

czy ten dzien jest piekny!!!!

Polecane posty

Gość MARZEC 08

jak spedzilyscie dzisiejszy dzien!!!!

Gość Not UUU
taki sobie Juz tyle lat razem kochamy sie a ciągle jestesmy w dali rok temu miałam kwiatki fotki w tym roku myslałam, ze spedzimy go razem jak para, jak ludzie Jak sie kochamy to on i ja to okazujmey a zatem polny kwiat zyczonka dla mnie i na forum ale i osobiste na mail sms czy gg jakos tak z biegiem lat w zwiazku ma byc wiecej a nie mniej lub stac w miejscu:) takze dzien taki sobie:)

Gość zwe
waliłem konia

Gość prawie jak kobieta
Wstałam. Nic ciekawego nie robiłam. Zrobiłam potem milutką kupkę. I siedzę tutaj. Szczyt zepsucia, co nie? Jak nisko można upaść.

Gość MARZEC 08
Nie ladnie!!!

Gość Not UUU
tez byłam na kafe dedukuje o co mu chodzi Bo tak ja w dali on tam razem i to inni maja wpływ na jego postawe, wybry ma problem cos nie tak zamiast ze mna pomowic to gada z innymi, z A. itp nonsesn albo ze mna tworzy zwiazek i mowi ze mną no bo jak tak o naszych sprawach z innymi? tym bardziej ze madroscia oni nie grzeszą czasu dla mnie nie ma ale dla inych bab ma:) to tez daje do myslenia

Gość MARZEC 08
A tak na marginesie pytam Panie a nie panow!!!

Gość MARZEC 08
NOT UUU wspolczuje!!

Gość Not UUU
a kiedys.. kidys nocą pisał do mnie, czekał aby choc słowko zamienic na forum serca rysował, swoją konicznką zwał ale lata mijają i juz serca rysowane to mało Człowiek chce by był, pisał vis a vis rozmawiał mowił co mysli jakie ma wachania

Gość MARZEC 08
Not UUU zycze Ci szczescia!!! Poszukaj innego faceta.

Gość MARZEC 08
Za 2 godziny konczy sie nasz dzien, ale pamietajcie 10 marca jest dzien mezczyzny!!!!!

Gość MARZEC 08
Zycze wszystkim Paniom pieknej nocy!!!

Gość Not UUU
no widzisz on ma takich ziomkow radcow i inne baby I oni tak do zycia podchodzą a rzuc a kopnij itp A tu chodzi oto aby przemyslał sobie ze nie warto byc nie sobą, robic cos na przekór. Aby wiedział ze budowanie to włąsnie dbanie. To takie drobnostki jak spotkania, rozmowy itp Wahał sie bo nie miałam pracy. To wiem na 100%. Nie chciał kury domowej, ale czemu nie pomowił ze mną? słuchal za to biadolen (dzieki nim miała go przy sobie0 innej to z kim ten zwiazek tworzy ze mna czy z nią? Ona cwana ma alimetna prace po najomosci za sex, i jeszcze mnie oceniała przy nim ze ja to to i tamto

Gość MARZEC 08
Not UUU nie przejmuj sie idz przebojem przez zycie!!

Gość wyobraź sobie
że każdy dzien jest coraz piękniejszy..........i tak będzie, a jutro znowu wstanie słonce:)

Gość Not UUU
zadnym przebojem ja chciałam isc plazą skakac po kamykach (to chyba Gdynia była) to własnie zycie z przyrodą, facetem tym którego kochamy a on nas (tylko nie potrzebnie robi na złosc i słucha rad innych) tak niewiele trzeba do szczescia:)