Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eviana

czy on powienien jechac?

Polecane posty

Gość eviana

do Londynu przyjezdzaja znajomi jego brata na 2 dni( dwie parki), on tez ich zna i chce jechac. Niestety ja nie moge jechac i jest mi przykro ze on chce mnie zostawic. Beda imprezy, picie i nie wiadomo co tam jeszcze i az mnie mrozi na sama mysl ze on tam chce jechac. On pod wplywem alkoholu jest bardzo imprezowy, szalony. Nie za bardzo mu ufam jak jest wypity. Ja musze pracowac a na dodatek jestem w ciazy wiec imprezy i spanie byle gdzie odpadaja. Wiem ze bede siedziec w domu i myslec co on tam robi i jestem przerazona.

Gość po co kolejny topic zakładasz
o tym samym? nie pozwól jechać i już - ma się tobą opiekować - w końcu to ojciec! nie ograniczasz jego wolności, bez przesady - sam ją sobie ograniczył wchodząc w związek z tobą i robiąc dziecko więc niech będzie na tyle dorosły i teraz to udźwignie nie daj się kobieto stłamsić!

Gość hgrthtrhb
bylam juz pare razy na zachodzie i wiem co robia "kochajacy" faceci kiedy za widoku nie maja swoich kobiet. ale coz czego oczy nie widza tego sercu nie zal. ale mysle ze styl zycia jaki sie prowadzi w anglii wplynie na zachownie twojego faceta i zwykle polskie szare zycie bedzie go tu nudzilo a co za tym idzie nudna przyszla rodzinka tez wiec nie puszczaj go

Gość katjeniusza
eviana, tez bylabym przerazona na Twoim miejscu, naprawde. Albo jedz z nim, mimo wszystko ! Albo postaw mu jakies delikatne ultimatum. To w koncu tylko facet.

Gość katjeniusza
Popieram przedmowcow moich.

Gość dvd
a co robia \"kochajacy\" faceci w Anglii?

Gość katjeniusza
A to przepraszam...on chce jechac tylko dlatego, ze ktos tam chce przyjechac tylko ?????????????????????? A coz to za osobistosci, ze on tam musi byc ?? TY I WASZ PRZYSZLY DZIDZIUS JESTESCIE OSOBISTOSCIAMI, a nie jacys znajomi znajomych !

dziewczyno nie powinien jechac i nawet cie zostawiac na 5 min sama jezeli jestes w ciazy!!! Imprezowac bedziecie jak urodzisz dzidzie i zostawisz na wieczor u mamy ale nie teraz bo powinien o ciebie dbac w tym momencie i byc przy tobie caly czas :D:D podrowka:D:D

Gość eviana
to nie pojedzie i tyle

szczerze to ty nie powinnas decydowac czy ma jechac czy nie tylko on sam powinien to zauwazyc ze cie w tym momencie nie powinien zostawiac :P