Martinella 0 Napisano Marzec 8, 2007 Esmeralda, Rosalinda, Paulina....ach to były czasy hehe wtedy to wszyscy o 18 byli przed telewizorem... :D szkoda ze to juz mineło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 8, 2007 ja pamiętam Isaurę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2007 Dynastia:D Dr Quinn:DDiabel Piszczalka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martinella 0 Napisano Marzec 8, 2007 Kamila tez była fajna ale juz jej tak dobrze nie pamietam jak poprzednie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pamiętam Rajska plaze Napisano Marzec 8, 2007 uwielbialam to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 Ja pamiętam \"W kamiennym kręgu\",\"Kto kocha,nie zabija\",oczywiście \"Niewolnicę Isaurę\" i te inne,które wymieniłyście. A kto pamięta \"Domek na prerii\"?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodziaki z was Napisano Marzec 9, 2007 Ja świetnie pamiętam pierwowzór tego typu dziel sztuki - a mianowicie Bonanzę. Ech, to były czasy....To "se ne wrati" jak mawiają Czesi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętliwy jestem Napisano Marzec 9, 2007 siedemnaście mgnień wiosny i materiał do przemyślenia , J-23 znowu nadaje :) ....nadajnik został na drzewie, a niech tam sobie wróble poćwierkają :) nawet porządnych tortur nie znacie, upowcy to by mojego fiuta do klamki przywiązali i za drzwi pociągali .... pyrkosz , pyrkosz i nie jedziesz ......... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 Ano,to se ne vrati:D Chciałam sprostować-\"Domek na prerii\",to nie telenowela:P Tak,słyszałam,że \"Bonanza\" była super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętliwy jestem Napisano Marzec 9, 2007 .........nie ze mną takie Brunery ( oczywiście to zostało wymyślone ) Hans , no co Ty ? Rączki, rączki Bruner ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętliwy jestem Napisano Marzec 9, 2007 Kto pamięta 'Alaskę' i tego łosia na początku serialu ? Mam chyba wszystkie odcinki ale bez tłumaczenia ........... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 \"Przystanek Alaska\"...........Nawet fancluby były:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buteleczka20 0 Napisano Marzec 9, 2007 maria z przedmiescia , rywalki:D:P:) itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 \"Miasteczko Twin Peaks\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętliwy jestem Napisano Marzec 9, 2007 Jak nie można pamiętać serialu BONANZA ? tam ta raram tam ta raram tamta BONANZA , ułułu, ułułu mam nadal fotkę na biurku , jak stoją we czterech razem z ojcem na tle rancho , ten gruby to był Hoss każdy odcinek to była inna przygoda :) Serial ZORRO jest teraz powtarzany i nawet nie wiedziałem, że w kolorze był nagrany , ten Garsija jest w kolorze bardziej szkaradny niż na czarno-białym obrazie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 Mnie jakoś nie podchodzi\"Zorro\".Nie oglądam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętliwy jestem Napisano Marzec 9, 2007 A może pamiętacie słynny serial pod tytułem 'KARINO' ? Znowu idą powtórki , tak naprawdę to tylko pierszy odcinek tego serialu widziałem i narodziny źrebaka a potem same nudy . A co powiecie na serial 'czarne chmury' i na wygląd Starosteckiej ? To była laseczka, ciekawy jestem dokąd zniknęła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 \"Karina\" też nie oglądam:O A Starostecka...........?Któż to może wiedzieć co się z nią dzieje?Ja nie wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martinella 0 Napisano Marzec 9, 2007 a pamietacie na TV3 regionalnej trójce leciały tez czesto fajne seriale:) ale byłam jeszcze wtedy małym dzieckiem ,i nie za bardzo pamietam tytułów:( z babcia je ogladałam :) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No faktycznie Napisano Marzec 9, 2007 A ja uwielbiałam słynne telenowele Polonii1 czyli: "Maria", "Manuela", "Zbuntowana", to były czasy! We wszystkich grał słynny duet: Grecia Colmenares i Jorge Martinez, legendarna już para ;-) Szczególnie podobała mi się "Manuela" i motyw złej siostry bliźniaczki, Grecia jest jedyną latynoską aktorką, która tak potrafi pokazać chłód, wyniosłość i chorobę psychiczną, cudowna po prostu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No faktycznie Napisano Marzec 9, 2007 http://videos.fansub.tv/tube.php/Grecia+Colmenares+Manuela+Isabel+Telenovela/324b385678327464343959/GRECIA%20COLMENARES%20en%20MANUELA/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihil Napisano Marzec 9, 2007 nio stare telenowele były niezłe;) nie to co teraz .... chociaż polskie seriale tez oblecą;) M jak miłosc....itp;) za 10 lat będziemy wspominac Lostów i prison Break;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kyrka Napisano Marzec 9, 2007 A wiecie jaki tytuł miała ta telenowela na polsacie co leciała o 12tej i chyba przerwali. Główna bohaterka- Chuanita.Zaczęła lecieć w tym samym czasie co z Natalią Oreiro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kyrka Napisano Marzec 9, 2007 Plisss zna ktoś tytuł??? Telenowela leciała o 12tej potem dali na 6.30rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pamiętam jeszcze Napisano Marzec 9, 2007 telenowelę pt. "Maria-Celeste" :D Leciała na TVP3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martinella 0 Napisano Marzec 9, 2007 ta co sie bawiła jakas skarpetą czy czyms? hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martinella 0 Napisano Marzec 9, 2007 no własnie na TV3 telenowele:) gdzie one sie straciły ? hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinkaaaaa 0 Napisano Marzec 9, 2007 a pamiętacie serial \"Zakazana miłość\"?? http://www.serials.ru/main/en/mujer_prohibida.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolciu nie przejmuj sie Napisano Marzec 9, 2007 i jeszcze "W labiryncie"... A serial "Ballada o Januszku pamiętacie?" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 9, 2007 Z tego Januszka niezły drań wyrósł........A matkę jego grała jakaś Rosjanka,nie pamiętam jak się ta aktorka nazywa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach