Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaaaa

Co to może byc?????

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaaaa

Kobietki mam takie pytanie....Po sexie z moim facetem strasznie mnie tam piecze... :o Co moze byc tego powodem?? Pytam powaznie :(

Gość huhryczka
taa, ja tez tak mam czasem do tego czasem mnie swedzi a jak bylo ostro to nawet boli ;/

Gość mikami
a mial prezerwatywe? bo ja tak tez mialam i to bylo uczulenie na latex

podejrzewam, ze to klasyczne zapalenie pochwy. Spróbuj lactovaginal, w aptece bez recepty, a najlepiej idź do ginekologa, bo nie powinno sie tak dziać. Ja miałam podobnie i było to zwykłe zapalenie

Gość huhryczka
ja mam uczulenie tez chyba ostatnio zauwazylam i tez juz zeswirowałam bo nie wiem czy to nie od maszynki do golenia tak podejrzewam jeszcze ..... mam takie jakby krostki .... i one po klilku dniach sie robią takie wieksze twarde a jak je dotkne to bolą i mają jakby rope nie wiem cos białego... jest ich niewiele zawsze ze 2-3 ale bolą i jest to nie fajne w kontaktach z facetem;/ co to jest?!

Gość mikami
takie chrostki to sa zawsze po goleniu :(

Gość mikami
znaczy krostki :)

Gość huhryczka
ale tez masz takie cos ????? takie same???? od czego to sie po goleniu tak moze robic no;/ uzywam zawsze czystych maszynek itd ;/

Gość to może
być podrażnienie pochwy albo cewki moczowej (w zależności gdzie boli) Może powinnaś używać jakiś nawilżaczy? Ważne żeby po stosunku zrobic siku (nie żartuję) usuwa się w ten sposób bakterie z cewki moczowej i unika zapalenia .

Gość huhryczka
eeeh nie wiem no w sumie jakis tam czas po stos lub zblizeniu zawsze sie załatwiam i kąpie...... a mam jeszcze pyt z innej beczki ile mniej wiecej kosztuje wizyta u prywatnego ginekologa? wiecej niz 50 zł?? i ile średnio tabletki kosztują, i jakto jest w opakowaniu jest na miesiąc czy jak ?

Gość używał z was ktos nawilżacze
bo ja tez tak mam i jest to mało przyjemne takie szczypanie i otarcia po....

Gość huhryczka
nie ja nie stosowałam ale chyba powinnam, znacie jakies konktetne preparaty, do kupienia w aptece są????

matko a Ci wasi mężczyzni to wiedza co to gra wstepna skoro nie jestescie dobrze nawilzone i czujecie otarcia??

Gość to może
Krostki to też zapalenie oczywiście spowodowane goleniem. Ja mam na to patent. Zamiast pianki używam mydła dove (taniej i lepiej), maszynka musi być nie tylko nowa ale i dobra (używam gilette z 3 ostrzami-męska "jednorazowa" - używam więcej niż 1 raz - ma zielony kolor rączki, to najlepsza maszynka jaką do tej pory stosowałam, może być też damska gilette z 2 ostrzami, ta turkusowa, ale jest gorsza) no i to co najważniejsze zawsze golę się w kierunku z włosem (pierwsze pociągnięcie maszynką), z boku włosa (drugie) i dopiero pod włos delikatnie (trzecie).

Gość ufffffff
gra wstępna jest ok ,tylko ja mam z powodu niedoboru hormonów spadek wydzielniczości (jestem po operacji)i jeden numerek to nie ma problemu ale jak kilka albo dłuuuugiiiii seks ,no to potem jest problem i przymusowy odpoczynek

Gość uffffff
ty się cholera nie nabijaj ,to jest problem

Gość do góry do góry do góry

Gość s jak jest uczulenie na latex
to co stosowałyście żeby to wyleczyć

Gość w nawiązaniu
do tych krostek.....miejsce po goleniu maszynką dobrez jest przemyc spirytusem salicylowym...wówczas dezynfekuje sie to miejsce i krostek..nima;)