Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziarka81

Odstawiam dziecko od piersi. Czy ktoś jeszcze?

Polecane posty

no wzielam sie za sprzatanie bo moj maly wszystko porozrzucal :( a tak poza tym to rozmarzylam sie jak to bedzie jak kiedys bede miala w koncu czysto?

Haha Pestka. Ja robię własnie dokładnie to samo czyli sprzątam. Korzystam z tego że Patryk śpi i też własnie o tym samym pomyślałam. Ile razy bym nie sprzątała w ciągu dnia to i tak jest bałagan. Czasami to myślę ze mnie szlag trafi. Ja sprzątam w jednym pokoju a Patryk bałagani w drugim i odwrotnie. Nie powiem czasami mi pomaga sprzątac ale konczy się to tak że jest większy nieporządek:D:D:D

cześć 🖐️ Tez to zauważyłam że topik upada. Trzeba pisać więcej!!!!! Ja nie mam za wiele czasu tzn. tylko wtedy jak Patryk spi bo tak to moge zapomniec o spokojnym pisaniu, za bardzo mi przeszkadza. U nas piękne słoneczko za oknem, na pewno wyjdziemy chociaz cienko sie czuję, mąż mnie zaraził i czuję jak mnie rozkłada. Ale nie dam się tak łatwo :):):) Pestka, jak tam Twój urwis? Mój ostatnio jest taki niegrzeczny, ma wszystko w nosie i w ogóle nie chce się słuchać. Ma taki etap ze jezeli czegos mu sie nie da od razu rzuca sie na podłoge z płaczem i sprawdza moją wytrzymałość. Masakra. Uciekam na razie ... Miłego dnia...

madziarko- moje dziecie jak narazie nie jest zle owszem czasem sie zdenerwuje ale ja go do pionu od razu przywoluje:) nie krzykiem poprostu stanowczoscia :) Zabawki juz porozrzucane 😭 no ale dziecko musie sie bawic? Kupilam sobie ksiazke pt. SuperMama jest tam duzo fajnych gier, zabaw z maluchem ( i mam jeszcze innaGry i zabawy dla maluchow tez fajna)

Hej! Pestka jeszcze nie padł. Ja ostatnio nie mam weny do pisania.Byłam przeziębiona, na szczęscie Patrykowi nic nie jest.Mam nadzieję ze nie załapie choróbska. Pogoda się popsuła :( A zapowiadało się tak fajnie w tamtym tygodniu.

Hej, hej kobietki:) Ja jestem już po urlopie, oj bolałao dziś wstawanie do roboty o 5 ........ a tak mi było dobrze te kilka dni. Alka już po urodzinkach, było bardzo fajnie wyszalała się za wszystkie czasy. O cycku już chyba nie pamięta wogóle więc luzik. Dziewczyny ja chcę drugie dziecko!

slonko- napatrzylas sie na czyjes? bo ja wczoraj bylam u kumpeli ktora w sobote urodzila i sie wzruszylam !! mowie do meza jedziemy do domu robic drugie heheh ale to tylko zart:)

Pestko w koło oglądam, bo jakiś urodzaj na dzieciaki ostatnio i co chwilę komuś ze znajomych się rodzą. A chcieć to chcę tak wogóle aby tylko w tej ciąży nie trzeba było dreptać, bo ciąża nie jest dla mnie najpiękniejszym wspomnieniem....

To myslimy podobnie:)ale jak sobie pomysle z e musialabym biegac za moim starszym synem to mi sie odechciewa:(