Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewny...

Zwykłe sms-y czy coś wiecej ./...?

Polecane posty

Gość Niepewny...

Cześć - mała niepewność .... Co jakiś czas moja dziewczyna dostanie smsa od kolegi co jest normalne moim zdaniem. Jednak czasami ten sms jest za słodki i używane słowa od niego to \" słonko\" moja droga itd. Koleś ma żonę od niedawna, ale mimo to czasami coś napisze i wiadomo w jaki sposób. Dodam że moja dziewczyna zna sie z tym kolesiem od hustawki i nie mogę jej zabronic koleżeństwa z kim kolwiek. Jednak zdażyło mi sie przecztać czasami jej sms-y ( ona przeczytała moje) i wtedy troszke sie wkurzyłem. Jestem troszkę zazdrosny - ale jak ostatnio dostała sms-a od niego to nie chciała mi go przecztać i wykasowała. Więc znów sie wkurzyłem i była kłutnia. Postawiłem wyraźny warunek - albo uświadomi kolesia żeby nie pisał tak słodko ( niech pisze tak do żony ) albo sam mu to powiem po męsku! Nie wiem czy przesadzam, ale do koleżanki raczej sie pisze normalnie i chyba nie używa słów\" słonko - moja droga \"itp. Czy przesadzam ??

Gość
ja tak pisuję. i takie same sms-y dostaję. od znajomych. to czasem mimowolnie wyłapuje się jakieś zwroty i powtarza potem tak samo. słonko moja droga piękna kochanie skarbie ale to wszystko w formie żartu jest, nie bierz tego poważnie, bo może Oni na tej samej zasadzie działają ;)

Gość Ty go uświadom.
W sumie to Twoja dziewczyna a on wpitala się w Wasz związek :/

Gość Niepewny...
Nie chce wyjść na idiotę - może ja to źle widzę dlatego pytam , ale czemu moja dziewczyna sie bała mi tego sms-a pokazać... To mi dodaje niepewności i uświadamia że musze facetowi coś wyjaśnić ...

Gość chopiko
to mile dla kobiety i jesli sa to koledzy ktorych znam od kilku/kilkunastu lat to traktuje to normalnie. interweniuje gdy takie mile slowka slysze od kogos kto wyraznie "leci na mnie", wtedy jasno mowie ze sobie nie zycze takich zdrobnien bo jestem zajeta. moj mezczyzna o tym wie i akceptuje to ale tylko jednostronnie-oni moga tak do mnie pisac (wie ze to kwestia przyzwyczjenia i to nic nie znaczy) ale ja nie-z reszta jestem taka ze jak jestem w zwiazku to sama sobie narzucam pewne zachowania i nie napisalabym kotku nawet do starego przyjaciela bo taka juz jestem :)

Gość chopiko
a moze juz wczesniej robiles awanture o takie slodkie smsy i teraz sie boji ich pokazywac? ja czasem tez wole wykasowac jakiegos smsa zeby sobie moj mezczyzna nie wyobrazal bog wie czego

Proponuję rozmowę we czwórkę. Pójdź ze swoją dziewczyną do tamtego kolesia, pokaż jego żonie te \"za słodkie\" SMSy i poproś, by ten koleś przestał tak do Twojej dziewuchy pisać. Myślę, że obecności żony mu \"pomoże\" się zdeklarować. A jak potem będzie miał od żony awanturę za tego typu SMSy, to mu \"przyjdzie\" i przestanie. :)