Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabusienka

Co Zrobić teraz??

Polecane posty

Gość Gabusienka

Mam wielki problem:( Poprosiło mnie naraz dwóch chłopaków o chodzenie:) Lecz nie wiem z którym, mam być. Pomużcie mi!! Co teraz mam zrobić?? Ja mam 14 lat jeden chłopak który mnie poprosił o chodzenie ma 15 lat a ten drugi ma 19 lat:) Z którym mam być??Ten 15 latka znam już jakieś 3 lub 4 lata i jest moim dobrym kolegą! Nie chce żeby nasza znajomośc się skończyła, bo zawsze mi pomaga w trudnych sytuacjach:):) Ja go tylko lubie a do tego 19 latka cos czuje ale nie wiem czy moge byc z nim:(:( Wiem że jak wybiore 19 laka to ten 15 latek się obrazi a jak wybiore 15 latka to ten 19 latek sie obrazi:(:(:( Prosze pomużcie mi. Czekam na odpowiedzi

Gość Miałaś seks

ta kafeteria jest dla dorosłych anie dla gówniarzy..takich dylematów bedziesz mniała jescze oelno..a teraz wez sie za nauke

a ten co ma 19...i chce z toba chodzic ma cos chyba z głow anietak!!! chce z Toba sex uprawiac nic wiecej!!!

popieram, nauka i nauka !!!!! mozesz sie zaprzyjaźnic tylko i wyłacznie z 15 latkiem. Ten starszy Cie wykorzysta !!!

Gość o jaaaaaaa
"poprosić o chodzenie" :D :D Zawsze mi się chciało śmiać z tego powiedzenia :) :) :) 🖐️