Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ju6

ból przy stosunku

Polecane posty

Gość ju6

kochajac się z partnerem odczówam straszny ból a wszczególności w pozucji od tyłu czy ktoś też tak ma?niewiem co mam robić

Gość ju6
Czy może być to spowodowane tym, że we wczesnym dzieciństwie cierpiałem na wnętrostwo?

Gość samiiiiii
nie wiem może twój chłopak ma po prostu bardzo duzego penisa i dlatego odczuwasz ból! ja odczuwam bol tylko w pozycji kiedy on jest na górze bo wtedy penis wchodzi całkowiciw do konca a ze mój chłopak ma b.duzego to odczuwam ból

Gość ju6
ale jak wsadzam sobie kabaczka to nie boli.

Gość 3333
wiem o czym mówisz bo ja też tak mam i też głównie w pozycji od tyłu.

Gość mimi333
jest rozciagliwa ale w szerz a nie wzdluz, jak jest krotka pochwa to moze bolec , i taka juz sie nie wydluzy :) rozciagnac niestety tak

Gość 3333
jestem mężatką od dwóch lat i wiem co piszę-może być ból przy stosunku.Mnie tylko zastanawia dlaczego w moim przypadku dotyczy to tylko pozycji od tyłu,przecież w pozycji misjonarskiej i każdej innej od przodu też jest głęboka penetracja.

Gość Jodełka*
Tyłozgięcie macicy.

Gość ja odczuwałam ból
przy stosunku kiedy mialam stan zapalny pochwy:/biore tabletki antykoncepcyjne i to chyba było posrednim powodem. z takim problemem warto pojsc do ginekologa

Gość 3333
a czy ginekolog podczas badania może stwierdzić tyłozgięcie macicy,czy potrzybne jest jakieś usg,albo inne badanie?

Gość gość
Niekoniecznie to musi byc tyłozgięcie. Przy zbyt glebokich ruchach, ja tez odczuwam bol w pozycji od tylu. USG nie wykazuje u mnie tylozgieciaMoze za gleboko w Ciebie wchodzi, albo ustawiona jestes pod zlym kątem? sporbuj pomanewrowac ze tak powiem cialem podczas tej pozycji, może znajdziesz takie ułozenie, pod ktorym nic Cie nie będzie bolało, hmmm?🖐️

Gość 3333
niestety już próbowałam i nic,ale dzięki za radę.

Gość Anitka36
Moze niech twoj partner wsadzi ci go do pochwy, a nie uparcie do tylka ;)

Gość abcdefggggggggggg
mnie tez boli od tylu , ktos tu pisal kiedys aby polozyc sobie poduszki pod brzuszek i sie polozyc na nich ;) sprawdzone i naprawde dziala , bol duzo mniejszy lub wogole :)

Witam! Chciałabym zapytać, czy Waszym zdaniem jest powód do niepokoju. Zaczęłam współżyć ze swoim partnerem rok temu, przez ten czas wszystko zawsze było w porządku. Jakiś czas temu zaczęłam odczuwać sedzenie i pieczenie przy wejściu do pochwy, po kilku dniach obawy ustąpiły, lecz od tej pory kiedy rozpoczynamy stosunek, w momencie kiedy on wkłada odcziwam niesamowity ból. Po dłuższej przerwie we wspóżyciu ból ten jest mniejszy, po krótszej o wiele wiekszy- zdarza się, że tak mocny, że stosunek staje się niemożliwy. Wizytę u ginekologa mam dopiero za 2 miesiące, nie wiem, co o tym myśleć... Może któraś z Was ma podobne doświadczenia? Bardzo proszę o pomoc...

Gość do xa
gdzie sie podzialas? glupolu jezeli masz problemy to do lekarza a nie na forum

Gość xa
myślisz ze to jest czyms spowodowane a może ja już tak mam