Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoa cream

SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ - MODEL SYRENKA - KOLOR ŚNIEŻNA BIEL ROZM 36/38

Polecane posty

Gość cocoa cream

WITAM . MAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ PO CZYSZCZENIU MECHANICZNYM . SUKNIA 2 CZĘŚCIOWA , GORSET REGULOWANY , SPÓDNICA Z MALEŃKIM 10 CM TRENEM :) POLECAM . CZEKAM NA PYTANIA . cocoa

Gość syrenkable
Raczej nikt nie kupi od ciebie takiej sukienki bo one wygladają koszmarnie a ubrane w nie panny młode poprostu komicznie!!! Wielkie biodra i tyłek a dół nagle z falbanami...obleśne!!!

Gość cocoa cream
Moja sukienka nie wygląda tragicznie - jak chcesz podeślę Ci fotke ... I zaznacze ,że nie ma falban no i nie jest aż tak tragicznie zwężana jak sobie myślisz ;) Jest ładna i optycznie wyszczupla jak się ma troszke w biodrekach . Podobało mi się w niej też to że jak stałam przy moim mężu ( mąż chudziutki ) nie wyglądałam jak filmowy "Flip i Flap" - którzy wyglądali komicznie :D

Gość ona7666
nie zgadzam sie...to zalezy jakie kto ma biodra, jezeli duze, to i w sukience beda duze..i wcale nie musi miec falban..

syrenkable - skąd możesz wiedzieć jaki model z którego salonu i skąd ma mieć niby te falbany - których nawet nie ma ... ? Przepraszam ale nie wiesz to się najlepiej nie odzywaj ;) Moja dobra rada .

Dobrze nie będe polemizować kto ma jakie biodra - mój post brzmi \"SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ\" ;)

Gość syrenkable
to skoro tak twój post brzmi to zapraszam na ALLEGRO!!!!

Gość syrenkable
Chyba że wstydzisz się umieścić zdjęcia :-P

syrenkable - wiesz co nie ma co z Tobą gadać ..... - nie widziałaś mojej sukienki , a już na nią najechałaś - a temat z wystawianiem akurat czytałam - mam takie prawo :D Nie musisz mi mówić gdzie mam wystawiać sukienke - mam prawo tu - robie to tu :)

A przyślesz mi fotki? ja szukam właśnie syrenki w tym rozmiarze Mysle ze dziewczyny 36/38 wyglądaja w niej super a jak by miały szerokie biodra to by się nie zmieściły ;) MAil w stopce CZekam

cabrio1@wp.pl poprosze o zdjęcie

Gość buuuahaha
kiedys moze i te syrenki byly niezaciekawe ale syrenka syrence nie rowna tez mam kupiona z tej serii na swoj slub i wygladam ok :) a komentarze krytyczne niech se niezyczliwi wsadza w .... pozdrawiam pania sprzedajaca :)

buuuahaha - dzięki :D hihi fajnie usłszyeć jak ktoś kogoś potrafi wesprzeć na duchu :) :D :) :D

Sukienka naprawdę ładna, tylko nie wiem czy było by mi w niej dobrze. Miałabym inne pytanie, spodobała mi sie bardzo Pani fryzura...wygląda poprostu ślicznie . Miałabym prośbę czy mogłabym otrzymać więcej zdjęć fryzurki?? Pozdrawiam

Gość mery blu
proszę o zdjecie!!!