Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka pierdołka

fizyczność u facetów

Polecane posty

Gość olka pierdołka

cześć dziewczyny czy wy też tak bardzo patrzycie na wygląd u facetów? ja powoli dostaje hopla bo u mnie to jest najważniejszym kryterium w doborze faceta i nie moge nikogo sobie znależć, z góry skreslam facetów ktorzy mi sie nie podobają, czsami dochodzi do takich sytuacji że jak widze brzydkiego kolesia to az mnie mdli, wkurzam się sama na siebie że jestem taka powierzchowna, ale inaczej nie potrafie...

Gość poczatkujaca piekarka
wyglad to tylko 1 wrazenie, jak poznam kogos kto nie jest z ladny ale za to bardzo fajny, automatycznie po pewnym czasie zaczyna mi sie podobac, ale to prawda jak 1 raz patrze na faceta to jedyne co widze to jego fizycznosc.

Gość tojatojatojatoja
Cześć! Cóż... mam koleżanki, które twierdza, że najważniejsze jest to, co facet ma " w porach" :p. Wygląd jest ważny, wygląd pociaga.. no i ważne jest " to coś'. Ale wyglad zawsze jest i bedzie podstawą, choć jak wiadomo " atrakcyjny wygląd" tp sprawa względna. Pozdrawiam !!!

Gość atrakcyjna kobietka lat 21
bo taka jest prawda !!! wyglad jest bardzo wazny, nie jest najwazniejszy, ale bardzo wazny, nbez niego mozna byc tylko przyjacielem a nie partnerem... nie wyobrazam sobie isc do lozka np z grubasem :-o

ciekawe czy same jestescie takie atrakcyjne :classic_cool: zapodajcie foty :classic_cool: zeby od kogos wymagac najpierw trzeba samemu cos reprezentowac

tak wyglad jest ważny, gdyby mój facet mnie tak nie podniecał kopnełabym go juz dawno w doope:O na szczescie jest juz ok, chociaz ma humory:D ale ma takie ciało i buzie, ze uuuuuuuuuuuuuuuuu, moge wybaczyc jego fochy :D:D:D

Gość olka pierdołka
mam 24 :) miałam tylko jedngo faceta bo idealnie pasował mi wygladem, sama nie wiem dlaczego mam takiego bzika na tym punkcie...kiedys poznalam swietnego faceta pod wzgledem charakteru ideal, a wyglad taki sobie chociaz pelno panien za nim latalo, i co zrobilam skreslilam go bo odstawal od mojego idealu piekna

Gość to normalne że na początku
przy pierwszym kontakcie oceniamy ludzi po wyglądzie bo niby po czym mamy oceniać??? dopiero póżniej wychodzą na jaw inne walory lub wady i czasem ten ktoś okazuje się takim człowiekiem że wygląd albo traci na znaczeniu albo po prostu ten ktoś zaczyna pociągać nas fizycznie.

Gość ___________b
"ciekawe czy same jestescie takie atrakcyjne zapodajcie foty zeby od kogos wymagac najpierw trzeba samemu cos reprezentowac" głupi jesteś , czym brzydsza dziewczyna tym chce mieć ładniejszego faceta ,zasada przeciwienstw ktore sie przyciągają , na koncertach skobieciałych kolesi z tokio hotel o dziewczęcych buziach, możesz spotkać wyłącznie rozhisteryzowane brzydule :) i niby dlaczego jak ktoś jest brzydki to nie miałby oceniać po wyglądzie?

___________b: masz racje :) Ja jestem przecietny z wygladu ale tez nie wyobrazam sobie zeby mial jakis kontakt z brzydka dziewczyna mdli mnie na ich widok. Juz wiem ze z grubasem bym sie nigdy nie zwiazal :classic_cool:

Gość madonnna
co sie bedziemy oklamywac wiekszosc polakow to totalne pasztety, nie dziwie ci sie ze nie mzesz sobie znalezc chlopa!!!!!!!!!!

kazdy chce ładną przy okazji nie zawadzi jak bedzie jeszcze madra bedze miala dobra prace, bedzie miala duzy majatek po tatusiu no i w ostatecznosci moze miec dziecko ale odchowane

Gość nie wiem czemu
moze i tak ale na pewno lepsze od Polakow.

Gość taaaaaaaaa
ani nie ładniejsze ani nie brzydsze tylko na tym samym poziomie bo urode sie dziedziczy w genach po rodzicach i trudno zeby brzydka matka rodziła ładne dzieci ,albo zeby rodziła brzydkich chłopców i ładne dzieczynki

Gość gosieeennnnka
jacek masz kompleksy i to czuc,wyraznie cie zakłuło coś. ale powiem ci,ze te baby co tu piszą to pustaki,naszczecie nie wszystkie az tak patrza na wyglad.ja jestem obiektywnie b.ladna,ale na ogól zakochuję się w tych z wyglądu nieidealnych.....bo mają w sobie cos:)

Gość gosieeennnnka
mnie mdli na widok pieknisia....ble....to prozne oblesne spojrzonko....:(((

Gość taaaaaaaaa
gosieeeeeeeeeenka to napisz jeszcze w ilu sie do tej pory zakochałas 20? :)

Gość slepa kura
_______b - cos w tym jest, ja nie grzesze pieknoscia, ale trafil mi sie zabojczo przystojny facet, a jaka mam satysfakcje widzac te zazdrosne spojrzenia innych kobiet

Gość jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurde a ja mam na odwrot. Jak widze pieknego kolesia to podejrzewam ze cos innego musi byc z nim nie tak

Gość elenna
a ja uwielbiam PRAWDZIWYCH facetow !!! brzydze sie metroseksualnymi zniewiescialymi laluniami (?), z solarka, zelem i obcislym koniecznie bialym podkoszulkiem :P zapomnielam o bizuterii, blyszczyku i litrze perfumy , nie koniecznie najbardziej meskiej hi hi :D nie chcialabym by moj facet spedzal przed lustrem wiecej czasu niz ja (czyli jakies 5 min.) czulabym sie dziwnie

Gość marrrrrrrrrta
ostatnio jak bylam w klubie nie zauwazylam ani jednego przystojnego kolesia (nasi faceci nie maja stylu), wkoncu zaczelam ogladac sie za dziewczynami i doszlam do wniosku ze calkiem niezle znich kobity w porownaniu do tych facetow z ktorymi byly...:)

Gość ja mam suczke
i pieska. Kocham je jednakowo ale zdecydowanie musze przyznac ze suczka jest inteligentniejsza mimo tego ze piesek jest duzo ladniejszy..

Gość fd3e4
dajcie spokoj..

Gość nadjas
poznalam chlopaka o dobrym , opiekunczym charakterze. Jesli chodzi o wyglad nie bardzo w moim typie . Myslicie ze mogloby z czasem cos z tego wyjsc?