Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedzieć

Czy któraś z was zaszła w ciążę w trakcie okresu?

Polecane posty

16 minut temu, Czarnulka** napisał:

Witam mam pytanie jak kochalam sie z chłopakiem i wlal się we mnie.  I na następny  dzień dostałam okres moge byc w ciazy

Gość Aleksandra

Cześć laski. Czy przy cyku 25-28 dniowym moge zajsc w ciaze 6dnia cyklu przy pełnym wytrysku (krwawienie 7 dni) ? Czy bardziej w 13dniu cyklu bądź 17tym bez wytrysku w srodku? Dodam, że jestemw ciazy i zastanawiam się który to był dzień. Pozdrawiam:classic_cool::classic_cool:

Gość Ghj

Nie można zajść podczas okresu bo pytałam ginekologa, jest to niemożliwe żeby owulacja wystąpiła podczas miesiączki.Te które tak twierdzą to zaszły w innym terminie a myślą że podczas okresu.

Gość Aleksandra

Źle napisałam pytanie, chodziło mi o to przy którym z stosunków moglam zajsc w ciaze. A nie czy podczas miesiączki miałam owulacje 😂

Gość Tło IP
Dnia 18.08.2008 o 13:20, Gość kenap napisał:

Hej ja zaszłam w ciążę w pierwszym dniu po okresie.Dzis syn ma 10 lat i bardzo sie ciesze ,że go mam!!!!Uważajcie bo niemożliwe może stać się mozliwe!!!Dodam ,ze miałam wtedy cykle 32 dniowe.

Uprawiałaś sex też w inne dni i wtedy zaszlas.Chyba mi nie wmowisz że tylko raz w ciągu miesiąca sexilas się z mezem czy z chłopakiem?

Gość Eldo
Dnia 28.05.2019 o 10:25, Gość Tło IP napisał:

Uprawiałaś sex też w inne dni i wtedy zaszlas.Chyba mi nie wmowisz że tylko raz w ciągu miesiąca sexilas się z mezem czy z chłopakiem?

Dokładnie.