Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vesper

do hostess i ich pracodawców!!

Polecane posty

Gość Vesper

Szukam pracy jako hostessa chciałabym się zapytać dziewczyn co pracuja w tej branży jak znalazły te pracę??czy jest fajnie?jakie zarobki??jak mam znaleźć taka prace??

Pracowalam kiedys, prace znalazlam po znajomosci, pracowalo sie niezbyt fajnie. Nie ma nic ciekawego w tkwieniu w sklepie i zachecaniu do kupowania, placa nawet spoko, tzn kiedys to bylo 6,30-8,50zl na godzine (na reke), tylko ze wyplaty sa z poslizgiem ok 2-3 miesiecznym.

Ja pracuje. Moja kolezanka jest moim pracodawcą wiec akurat zaczęłam przez znajomości. Z reguły jest tak że jedna wciąga druga.Jednak często można wysylać CV do agencji. Jezeli szukasz zrob to teraz poniewaz przed świetami idzie się latwo zalapać. Czy fajnie? zależy od akcji. Na początku nogi bolą,potem kwestia przyzwyczajenia. Ludzie nie zawsze są mili, niekiedy brakuje już motywacji. Czasami tak nudno że czlowieka aż szlag trafia. Jednak sa i takie dni kiedy z chęcią tam idziesz:) Zarobki. Zalezy od miasta, od kogo stoisz (agencja czy przedstawiciel), od rodzaju akcji. Ja pracowalam (podaje na czysto) od 6 zl/ h do 12 zl/h.

Gość ajfgtrelkivvv
mozesz chodzic po marketach i sie pytac, tak tez mozna znalesc prace

Gość do ajfgtrelkivvv
chodzić po marketach i pytać kogo?

Gość abcdefghijk
O jakiej hostesie mowisz? Ten "zawod" ma dwa znaczenia...

Gość Vesper
chodzi mi o hostesse taka co stoi/chodzi i zaprasza do kupowania róznych produktów!dzieki dziewczyny za odpowiedz:) macie moze jakies linki do sprawdzonych agencji??albo e-mila do przedstawicieli?bede bardzo wdzieczna:) ps.jestem z Kielc:)

Witam, Szukam hostessy do pracy przy prezentacji samochodu na stoisku w Centrum Handlowym w Warszawie Praca w październiku , godziny 10.00-17.00 Zainteresowane proszę o kontakt 0-602-229-005 Patrycja Markowska-Korczak Edmark Auto Dealer Chrysler, Jeep, Dodge