Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

Gość karolina g.

mieszkamy ze soba 2 lata, planujemy slub. Mieszkamy w anglii. jakies 2 miesiace temu moj chlopak pojechal na tydzien do Polski. Dzisiaj znalazlam w komputerze zdjecia z tego pobytu, jest na nich z jakas dziewczyna, caluja sie, tancza, nosil ja na rekach - zdjecia z jakiejs imprezy. Jest tez jedno zdjecie po imprezie, u niej w lozku, ona w samej bieliznie. Narazie jeszcze jestem w szoku, cala sie trzese, nie moge przestac plakac. On jest teraz w pracy wraca o 23. Chetnie bym sie spakowala i poszla gdzies ale naprawde nie mam gdzie. Nie wiem co myslec i co robic, to jakis koszmar.

Gość tiiaaaaa...
a jaka jest twoja sytuacja ?pracujesz ?bo on to widać boki kroi :O

Gość tiiaaaaa...
a może on zostawił te zdjęcia celowo abyś je znalazła i będzie pretekst do rozstania!

Gość Maryla
LOO matko dziewczyno :(

... możliwe bo po co by trzymał takowe zdjęcia na kompie do którego Ty masz dostęp ? ;)

Gość Maryla
jak to nie glupia prowokacja to wspolczuje :O ale c za pierdola trzyma takie fotki w kompie ?? :O

Gość karalina g.
niedawno stracilam prace, obecnie on mnie utrzymuje ale mam jeszcze kaske na to zeby kupic bilet do Polski zastanawiam sie kim do cholery jest dla niego ta dziewczyna, nie spotyka sie z nia bo nie ma takiej mozliwosci, komorka zawsze lezy na wierzchu, nie chowa jej, czesto zostawia nawet w domu. Nie wiem jak utrzymuja kontakt, moze e-mailowy? Czuje wstret do niego i do siebie tez ze dalam sie tak oszukac.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
przyjdz do mnie. ja tez mam dosc wszytkiego. i tez mieszkam w angli

Gość Maryla
dziewczyno mniej zimna krew, zostaw te zdjeci a na wierzchu jak wroci do doku zapytaj sie prosto z mostu!! zobaczysz po jego reakcji!! Dzieki Bogu masz na bilet powrotny :)

Gość kjioj
jedyny plus tego zachowania stało się to przed ślubem nie po ślubie bardzo Ci wspólczuję zapewne jak wróci, wszystkiemu zaprzeczy

Gość karalina g.
to nie jest prowokacja, juz sie zlitujcie sama nie wiem dlaczego tak latwo dal sie zlapac i trzymal te zdjecia w komputerze, znalazlam je przez przypadek, szukalam czegos innego jeszcze dzisiaj rano mowil jak kocha, codziennie wysyla mnostwo czulych smsow do mnie, dzwoni do mnie z pracy co przerwe tylko zeby mi powiedziec jak kocha naprawde nie spodziewalam sie klamstwa

Gość Maryla
zaprzeczy czemu zdjeciom ?? soryyy... wez to jako twoja zyciowa nauke ;-) ciez sie ze to teraz i tylko po tym jak pojechal na tydzien do PL

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
kazdy taki sam, kopnij go w dupe poki nie jest za pozno

Gość karalina g.
oczywiscie ze mam zamiar mu te zdjecia pokazac jak tylko wroci

a może po prostu poszedł na imprezę z kumplami, wypił za dużo, pojawiłą się fajna laska, stracił głowę i tak to się skończyło ?

Gość Maryla
Maciek >> co ty za bzdury pieprzysz ?? nie bron kolezki!!

Gość Maryla
tak i pewnie on niechcial a ona nalegala ;-) a on z teskonty za swoja karolinka pomacal inna panne!!!!!!!!! Boze widzisz i nie grzmisz!!

Gość czyzbys studiowala teologie
Maciek i alkoholem chcesz wszytsko wytlumaczyc??dobre sobie,typowy facet,ale jakby laska cos takiego zrobila to by zaraz byl topic ta suka,qwa,zdzira itd

Gość Maryla
uciekm do domku, trzymaj sie dzielnie!! ochlon i nastaw sie na powazna rozmowe!! najlepiej jakbys mogla gdzies isc na noc.. zostawic go samego!! powiedz ze nie poswicisz twojego zycia takiemu chamowi, swini!!

Gość ja ci powiem tak
Ja znalazlam w kompie mojego faceta rozmowy z laseczkami z czata, umawianie sie na 22 na kamerki itp. Pogadalismy i sadizlam, ze to sie skonczy. Po 2 miechach znalazlam jak on pisakl do jakiejs panny, ze woli real i czy ma chec na spotkanie. Bylismy razem 6 lat! Rozumiem cie doskonale. ja przezylam pieklo, szok, cos najgorszego. Odeszlam chcoiaz nie moglam sie pozbierac przez dlugie 2 lata. Teraz jestem sama a on ma kogos i tyle ci powiem:(

Gość Maryla
moze daty nie maja ale zauwazylaby stare zdjecia, inne ciuchy, ciecie wlosow..

Gość taki ktośtam
naprawde napezy mu sie, zebyś zniknęła przed jego przyjściem bez słowa, a niech sobie myśli, co chce... co tu jeszcze tłumaczyć...? w najgorszym razie uwierzysz w to, co naprędce wymyśli albo się wkurzysz, a jak on odzyska głos, to bedzie się głupio tłumaczył, albo zaprzeczy, albo nie wiedomo co jeszcze ci powie, np. ze to twoja wina.......juz nie wiem co gorsze

omg, drogie panie, skąd tyle nerwacji ? ;-) ja tylko mówię jak mogło być i piszę to na podstawie swojego doświadczenia więc nie jest o wyssane z palca, a czy go bronię ? no raczej nie bardzo bo fotki WSKAZUJĄ, na to że coś przeskrobał

Gość Maryla
jezeli go kochasz i chcesz bycc z nim to daj mu dobra nauczkie, jedz do pl na jakis okres czasu.... badz niedostepna itd... ale nie daj sie tak latwo oszukac!!

Gość ja ci powiem tak
i pamietaj, on wymsyli niezla gadke na poczekaniu!!!! moj tez wymyslil i uwierzylam kazdy facet to huj/99%

Gość no i co to ma byc
jak ktoś kogoś kocha to nic go nie tłumaczy !pijany czy chory !jak wódka szkodzi to sie nie pije !!!!Mój mąż po pijanemu nie da się żadnej babie :D po prostu nie pozwala się tknąć choćby był zalany w trupa :)

Gość a te fotki
to nie są przypadkiem sprzed waszego związku ? spojrzałas na datę ?

Gość karalina g.
te zdjecia sa z tego wyjazdu bo jest na nich data a alkohol nie moze byc zadnym usprawiedliwieniem chociaz jestem w 100% pewna ze posluzy sie ta wymowka - juz ja go znam a wlasciwie nie znam go nie wiem juz nic, w ciagu kilku chwil stal mi sie obcym czlowiekiem do jaaaaaaaaaaaa - chetnie wpadne i zapije smutki z toba ogolnie to napilabym sie ale chce byc trzezwa jak wroci boze nawet nie wiem jak zaczac, zawsze jak wraca to juz w drzwiach wola ze tesknil i kocha, codziennie dzwoni po pracy ze juz do mnie jedzie

Gość poprzedniczko
nie badz taka pewna, ze nie da sie tknac zadnej babie zobacz ile ladnych kobiet kreci sie po swiecie, facetom wystarczy muzyka, drink, seksowna kobieta, usmiech i nuda w zwiazku wiekszosc wtedy zdradza!!!! a baby nie patrza czy on ma kogos czy nie