Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

Gość mamamia
Ale pomyśl,że jakby nie dał rady ci nic powiedziec on czułby sie bardziej upokorzony ,no chyba ze chodzi ci o to by slyszec jak sie tłumaczy..ale ja zrobilaabym tak jak mowie......nic nie mial by mi do poweidzenia bo byloby wszystko jasne

Zastanawia mnie po jakiego grzyba robil sobie te fotki? Jeszcze na imprezie to ok pojme ale w lozku jakiejs rozebranej babie?? i jeszcze przegral je na kompa :o albo koles jest beznadziejnie glupi albo chce sie Ciebie \"pozbyc\" Oo

Gość a nie
mozesz pokogos zadzwonic zeby cie wzial do siebie. Jakas kolezanke?

Gość mamamia
no wlasnei.....

mi sie wydaje karolino, ze on jest ciebie ZBYT PEWNY.. wie , ze tyy zawsze bedziesz, ze go kochasz itd. i on tym dzownieniem sie upewnia, nigdzie nie wychodź, tylko STAW JEMU CZOŁA !! pokaź foty, zarzuć gadke jak bardzo ciebie zranil, czujesz sie oszukana, zbrukana itp, i idz do innego pokoju. i czekaj na rozwoj wydarzen pewnie zacznie sie poniżać... tak myslę.....

Gość olalala3
Teraz kazdy BEDZIE CZEKAL Z KAROLINA G DO 23:p NAPICIE ROSNIE ALSKA MA Z WAS UBAW. nUDZISZ SIE AUTORKO TOPICU PRAWDA???? A ZRESZTA , TAKIE SYTUACJE W ZYCIU SIE ZDARZAJA, MOZE KOMUS TA CZCZA GADANINA POMOZE :p

Ja bym wzieła pokazała mu te zdjęcia pieprzła liścia w morde i poszła do sypialni, tam się zamknęła i nie reagowała na niego a rano poprostu wróciła do Polski, a nie żyła z kurwiarzem.

Gość karalina g.
no i po co to piszesz? zeby mnie bardziej dobic? zadowolona jestes? ja nikomu nie kaze czekac, pisze tu zeby jakos przezyc do jego przyjazdu, zeby nie miec poczucia ze jestem sama, zeby poukladac mysli i wyrzucic z siebie cala agresje

Gość mamamia
no smile ja tez dokladnie tak bym zrobila ;) 👄

Gość karalina g.
ten ostatni wpis to nie ja

Gość mamamia
zaczynasz chyba cos kręcic,pierwsze mowilas ze nie masz znajomych w poblizu a teraz ze wpadasz na imprezke i to na dodatek zrobic mu na zlosc.....zastanow sie co piszesz.chocby to byla prawda,to nie rob tego,bo bedziesz taka sama kretynka i zrobisz z siebie nia robiac to...... :(

Gość mamamia
no już myślałam ;)

bo ja wiem... rożnie jest....... tutaj jedni to 15latki, ktorzy chowają sie za jakimiś nickami i robią topiki w stylu: przespałam sie z księdzem, a drudzy naprawde chcieliby poznać opinię w swojej spraiwe od ludzi zupełnie obcych, nieznanych. moze i sie myle, moze rzeczywiscie sprawa karoliny g. to istna fantazja, fikcja jakich wiele, zwazając na to, ze \"niby niema kogo sie popradzić skoro jest w anglii\", no ale jakos wierze temu.. moze mial na to wplyw przebieg tego topiku...

Gość hewletta
albo wiesz co zrob, jesli macie wiecej pokoji, jak on wroci zostaw wlaczony komputer i aby akurat wyswietlalo sie na monitorze to "najostrzejsze" zdjecie, a Ty po prostu badz w drugim pokoju, niewiem moze udawaj ze spisz, albo po prostu siedz i czekaj na jego reakcje

Gość przykro mi
Karolinko wspólczuję bardzo :( tylko radzę Ci byś nie wybaczała mu. WIem,że to będzie trudne - w końcu to 2 lata i miłość,ale on olał Ciebie i Twój telefon wtedy i bawił się z nią i nawet jak się nie przespali to nawet całowanie i takie coś to zdrada (przynajmniej wg mnie) :/ co mają znaczyć fotki robione jakiejś lasce podczas, gdy jego dzeiwczyna czeka na niego w innym kraju :o facet to debli i nie jest Ciebie wart :/ zastanów się czy jak wtedy po tym wrócił do Ciebie do ANglii czy było inny ? znasz go juz pewnie bardzo dobrze,w eci widziałas po nim że zachowuje się jakby zcegoś załował lub miał coś na sumeiniu ? jeśli nie to wskazuje,że nawet go to nie ruszyło ze mówi Ci ze kocha i teskni, a sam wyjeżdża i zdradza :o To ja wcześniej napisałam ten komentarz żebys zapytała go czy tak samo kocha ja jak i CIebie i żebyś pokazała mu te fotki. Ja nie ardzę Ci byś uceikała tylko żebys poczekała do jego powrotu,ale nie dała sie omamić,że to nic nie było bo nawet jak nie było sexu to robił jej foty w łożku :/ dla mnie to jest niewybaczalne...

jak mam mu odplacic, isc i przespac sie z innym?? i co to da? tylko sie zeszmace jak on. Nie potrafilabym, kocham go i minie duzo czasu zanim sie pogodze z tym ze mnie zdradzil, ze to juz koniec i przestane go kochac

bede czekac do jego przyjazdu i pokaze mu te zdjecia, chce zobaczyc jego mine. A co bedzie dalej? Boze nie mam pojecia pewnie czas pokaze, wiem jedno nigdy mu juz nie zaufam i nie uwierze wiec nie potrzebny mi taki zwiazek.

Gość hewletta
nie badz taka jak ona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech chlopak zobaczy co traci, nie uginaj sie pod jego prosbami, placzem itp( o ile takie cos bedzie) badz twarda przy nim

ja bym mu dodala, ze ciebie poniżył bo to prawda..

Gość przykro mi
no to tez jest dobre żebys zostawiła fotke otwartą tą w łozku np i byla w drugim pokoju udawała że śpisz i zobaczyla co zrobi ? czy zamknie okno czy spanikuje :D czy zacznie Cie budzić czy co zrobi bo to w sumie ciekawe jest jak się zachowa widząc fotki,ale ze widząc od razu Ciebie robiącej mu mega awanturę :)

Gość albo
pokazac mu ta fotke i czekac co powie patrzac sie na jego mine. Patrz mu prosto w oczy az sie zapeszy i zacznie sie jakac nie wiedzac co powiedziec. ( to swiadczyloby jeszcze o wzglednej duszy) Jezeli bedzie sie patrzyl ci w oczy i zapieral to swiadczy o braku jakiejkolwiek uczciwosci.

Gość papug profesor.
pewnie chcial zebys znalazla.

tak ponizyl mnie to prawda, patrzyl mi w oczy i pewnie w duchu smial sie ze mnie, ze ma taka naiwna dziewczyne. Nie zrobie mu awantury, postaram sie byc spokojna w miare mozliwosci chociaz znajac siebie pewnie w ktoryms momencie wybuchne, nie wazne, chce tylko zobaczyc jego mine jak pokaze mu te fotki, reszta mnie nie obchodzi, w kazdym badz razie na dzien dzisiejszy mnie nie obchodzi bo nie mam sil na reszte

nie mial jaj zeby zerwac? tak myslicie? i dlatego mial te fotki? jezeli tak to mu sie udalo cokolwiek zamierzal zrobic, odniosl sukces, bo cholernie mnie zranil

Tak czytam i czytam i coraz wiecej mysle o moim mezu w PL (ja tez jestem teraz w UK), ile on ma mozliwosci, zeby mnie zdradzic! Ma w zasadzie wolna reke, moze robic co chce, gdzie chce i ile chce a ja i tak sie nie dowiem. Poza tym nie zrobilby takiego glupstwa jak robienie zdjec, wysylanie sms-ow, wiec nie byloby dowodu. Pracuje juz tutaj ponad 2 lata i od tych glupich mysli i tesknoty mam coraz wiecej siwych wlosow. Choc jestesmy 14 lat po slubie a on mnie kocha bardzo, mamy swietny seks, dzwoni po kilka, kilkanascie razy dziennie (bez wyjatku), mowi, ze kocha, caluje, teskni, prawie na kazda kobiete mowi \"ale koszmar\" to i tak mam watpliwosci...Moge powiedziec, ze jestem go pewna na 99%, ale zostaje ten 1% niepewnosci... Trzymaj sie Karolina, jestem z Toba!

sweetie - ja tez bylam go pewna, zawsze byl jak go potrzebowalam, mowil ze kocha i naprawde wierzylam, dbal o nasz dom, o dobra atmosfere, jak czyms sie martwilam to wspieral mnie i rozmawial, jak stracilam prace, podnosil na duchu, byl kochany, czuly, byl tym wszystkim o czym marzy kobieta a teraz?? okazal sie klamca, prawdziwym koszmarem, zrobil cos czego bym sie nie spodziewala, przez 2 lata zapewnial ze NIGDY mnie nie zdradzi, ze istnieje tylko ja. Oby cie nie spotkalo cos takiego, to bol ktory rozsadza cie od srodka, jestes bezsilna, nie mozesz nic zrobic.

karolina, ale proszę Ciebie postaraj się nie osądzać przed tym zanim on cokolwiek powie, chociaż to max trudne :|