Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

kobiety umieją sie składniej wypowiadać od facetów. :P hehehe z pólnocy jestes? ja tez hyh

Gość karalina g.
wlasnie dojrzalam na tych zdjeciach godzine i przypomnialo mi sie ze ja do niego wydzwanialam w ten wieczor kiedy byl z nia, oczywiscie nie odbieral, olal, pamietam ze denerwowalam sie o niego czy wszystko w porzadku, czy jest caly a on byl z nia!!!!!!!!!!!!!!! ja tu na wyspie czekalam na niego, kochalam, denerwowalam sie a on w tym czasie zabawial sie z ta panienka, o boze

Gość karalina g.
do macka - mam mu zaufac??? nie rozumiem, jak chcesz to przesle ci te zdjecia i wtedy zobaczysz jak moge mu ufac

poznań to średnio na północy jest, no ale dla niektórych top już prawie arktyka ;-)

Gość chlopaku z UK
jedna racje to ty masz . Faktem jest ze kurcze chlopy maja za malo krwi w ciele :-o Jak duzo jej jest w mozgu to nie starcza na fiutka a jak jest dostatecznie we fiutku do w mozgu jej brakuje i zaczyna szwankowac.

\"troche więcej zaufania\" to nie znaczy \"zaufaj mu\" zdjęć ni widziałem i szczerze mówiąc nie bardzo mam ochotę na nie patrzeć, widać widziałaś coś co Ciebie baardzo bardzo wkurzyło więc ja wierzę na słowo. a swoją droga, wymyśliłaś co zrobisz ?

do maćka: eee, zmylilo mnie to \"pn\" hehehe. do karoliny: kochana, zrob tak jak ktos wczensiej napisal: wyslij se te zdjecia na maila swojego! bo moze rzeczywiscie zrobic delete, i dupa bedzie. lepiej miec kopie w razie niemca

Gość prawie mądry
Wy - kobiety strasznie komplikujecie sprawe. Ja osbiście za zdradę pożegnałbym dziewczyne w najgorszym z możliwych stylów bez jakiejkolwiek rozmowy. "Oko za oko", a nawet łeb za oko.

Gość karalina g.
i tak bym ci nie mogla wyslac, bo On tez jest z Poznania jeszcze by sie okazalo ze go znasz albo ja, a moze by sie okazalo ze to twoja laska sie puscila nie wiem jeszcze co zrobie to znaczy wiem ze pokaze mu te zdjecia ale nie wiem co mu powiem pewno jakos sie potoczy awantura

Gość jest jeszce maly
procent prawdopodobienstwa ze to nie jest zdrada. Karlinko posluchaj najpierw co on ci powie a potem wyciagniesz wnioski. Moze to nie sa jego zdjecia. Zabawa byla tance byly ale moze lozka nie bylo? Moze to dziewczyna kolegi?

Gość karalina g.
albo pokaze mu zdjecia i pojde zamknac sie w sypialni bez slowa

Gość prawie mądry
jeszcze go może przeproś, walnij się w czerep

Gość karalina g.
ale ja wiem ze na tych zdjeciach jest moj chlopak, widac go bardzo wyraznie i nawet jak pakuje jezyk w ta dziewczyne

hehehe, a wiesz ostatnio tez mnie kumpel z uk odwiedził, wiec moze to ten sam ? :-) a poza tym, jestem sam wiec trudno zeby moja laska sie puscila :P

Gość mamamia
Przeglądłam własnie co tutaj pisałaś..i.....arolinko-wiem co muisz czuć....musiosz byc silna...faceci to huje....takie prawdziwe.....nie wybaczaj mu...a jezeli go bardzo kochasz,to przytrzymaj go i po kilku nawet miesiacach wroc,albo wogole tego nie rob,bo na to nie zasluguje....zobaczysz jaka bedzie jego reakcja,i czy bedzie potem sie staral o ciebie...czasem jest tez tak,że potem dopiero sie docenia co sie stracilo i zaluje ale jest juz zapozno-zrobil tak raz bedzie i znowu jak mu wybaczysz...najgorsze jest to,że wogole sie tego nie spodziewalas,mile slowka i wogole...szok :(,ale badz twarda,wierze w Ciebie,nie zaslugujesz na kogos kto cie oszukuje,możesz być tez szczesliwa z kims innym,wiem to po sobie,bo kiedy rozpadl mi sie zwiazek myslalam,że juz nie bede potrafiła być szczesliwą....trzymaj sie mocno...pozdrawiam 🌼....a ile masz latek ,jesli moge zapytac???

hmm. ciekawe co on wtedy zrobi: 1) poleci za tobą z tlumaczeniami w locie 2) zatka go, i niebedzie wiedziec co pwoedziec hm, jak mmyslisz karolina? bo

Gość karalina g.
zdjecie w lozku tez jest wyrazne, to napewno ona, data i cas wskazuja na to ze poszli do niej po imprezie, to on robil jej zdjecie, bo widac czesc ubrania ktore mial wtedy na sobie

Gość Jodełka.
Zamknij kompa i udawaj, ze nic nie widziałaś.

pewnie, wszyscy faceci To h***, z takim rozumowaniem to za daleko nie zajdziesz, cały trick w związkach polega na tym że umie się PRZEZWYCZIężAć PROBLEMY a nie się odwracać na pięcie

Gość wspolczuje
rzuc go!!! i sie nie zastanwiaj, przelecial inna dupe, bo mial okazje i ciebie tam nie bylo

Gość w tym wypadku
nie zostaje ci nic innego tylko potraktowac go w ten sam sposob i kupic bilet jeszcze dzisiaj. On nie zastanie cie juz w domu. Lepsze cierpienie niz cierpienie i czekanie . czekanie na co? Na nastepne klamstwa?

Gość wspolczuje
nie zamykja kompa, spakuj rzeczy i wyjedz gdzie mieszkasz? bo ja w oxfordzie, chcesz to cie przenocuje, i zaczniesz nowe zycie

Gość mamamia
ale nie przezwycięząc zdradę,bo to już zadużo powiedziane.....🖐️

Gość tylko nie
zapomnij mu zostawic jakiegos malego psikusa w domu

Gość karalina g.
wlasnie do mnie zadzwonil, staralam sie zachowac zimna krew ale poznal po glosie ze cos jest nie tak bo pytal sie czy jestem zla, mowilam ze nie ale on sie zapytal co sie stalo, ja ze nic a on czy go kocham? nie potrafilam mu opowiedziec jak zawsze ze bardzo, powiedzialm tak i zaczelam plakac ale chyba tego juz nie uslyszal.

Gość współczuję
Oj Karolinka, posłuchaj Jodełki. On na wyjeździe poczuł wolność i przespał się z jakąś laską, która poleciała na chłopaka z UK. Wrócił i on już nawet tego nie pamięta, jak to facet. jeśli zaczniesz ten temat z nim, on będzie Cię błagał o przebaczenie, itp. ale to nic nie zmieni. Będzie i tak robił swoje, jak przyjdzie co do czego. I to jeszcze łatwiej mu przyjdzie, bo będzie wiedział, że mu przebaczyłaś poprzednim razem. Widzę, że czekasz z niecierpliwością na jego wyjaśnienia. Nie czekaj, on będzie kłamał, przecież nie powie, tak kochanie przespałem się z inną, bo mi się strasznie chciało. A tak w ogóle, to albo on jest Ciebie bardzo pewny, albo strasznie głupi. Żeby zostawić zdjęcia ze zdrady w kompie?!

Gość mamamia
dziewczyno...ja na Twoim miejscu bym sie z tamtąd wynosiłą...masz tam jakichs znajomych???Idz zeby cie przenocowali,a potem kupuj bilet i mykaj stamtad....i zostaw te fotki otwarte na komputerze.......

Gość karalina g.
nie chce wychodzic z domu chce tu zostac i pokazac mu te zdjecia

Gość mezczyzni
nie wszyscy sa tacy zli On po prostu mysli ze moze miec milosc i moze zdradzac jednoczesnie. Tak dobrze to nie ma . Albo to albo to.

Gość karalina g.
zreszta nie mam jak dostac sie do miasta, autobus juz nie jezdzi a ja nie mam swojego samochodu