Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

Gość no i co to ma byc
możesz se chlapnąć dla kurażu ale odrobinę i załatw skórkojada ...

Gość poprzedniczko
a ja bym spokojnie spytala kto to jest i czemu tak czule z nia tanczy i czemu ona ma na sobie bielizne a potem bym spokojnie oznajmila ze wracam do polski i wylaczyla komorke:P

Gość no i co to ma byc
zbyt długo jestesmy po ślubie i to właśnie jedna znajoma opryskliwie powiedziała ,że mój mąż jest strasznie nie przystępny :O i wtedy oko mi drgnęło !!!!!zrobiłam potem kilka testów...treaz też robię i wiem bo lepiej mieć oko na wszystko >>:)

Gość karalina g.
nie wiem czy bede potrafila byc taka wyrahowana i spokojna u mnie dopiero 18 godzina jeszcze 4 godziny bicia sie z myslami cala sie trzese i nie moge jeszcze uspokoic, pije juz druga melise jezeli w ogole to cos daje

Gość kolejna prowokacja
znow prowokacja jak z ta dziewczyna co niby znalazla na gg rozmowy jej faceta z jakas laska a pozniej byla w ciazy ludzie...nie dajcie sie w to wciagnac, to prowokacja!!

Gość A ja.......
jakby wszedl i powiedział,że kocha to zapytałabym - a ją tez tak kochasz jak mnie ? i wtedy otwarłabym okno z ich fotka :D

Gość fefefufururur
ale prowokacja!!!!

Gość A ja.......
U Ciebie 18 i 4 h do jego powrotu ? ponoc on o 23 wraca...

Gość karalina g.
kiedys mu powiedzialam ze zniose wszystko tylko nie klamstwa i oszustwa, nawet to ze przestanie kochac czy zakocha sie w kims innym, ale niech mnie zostawi nawet w najgorszym stylu byleby mnie nie zdradzil, tym sie brzydze. Wiedzial jak jestem i momo wszystko to zrobil, po 2 latach nawet nie zasluzylam na odrobine szacunku.

Gość kolejna prowokacja
ha ha ha ha ha Prowokacja!!!! To jest prowokacja!!! hehe, mowie wam to prowokacja !

Gość karalina g.
tak bo konczy o 22 i wraca zazwyczaj o 22.30 ale czasami dluzej mu to zajmuje, liczylam czas o ktorej konczy prace po prostu, mieszkamy 8 mil od miejsca jego pracy

Gość czerwona wisienka
Ludzie przetańcie z tą prowokacją!!! wypisujecie tylko: prowokacja! prowokacja! nic nie macie innego do powiedzenia? skoro wg Was to prowokacja to co tu robicie!?:O jak macie tak ograniczone możliwosci wysławiania się to do szkoły, a nie na kafe siedzieć:O

Gość karalina g.
do chlopak z uk - a pozniej wracasz jak gdyby nigdy nic i patrzysz jej w oczy, zapewniasz o milosci?? tak to u was dziala? a jakbys sie czul jakby to ona uprawiala taki sport??

Gość kolejna prowokacja
czerwona wisienka ty idz do szkoly... najwidocznij lubisz jak ktos robi cie w jajo

Gość little_baby
współczuje ci bardzo karolinko nienawidze facetów zasrane dupki co mysla tylko fiutem czemu ludzie dzis zadaja sobie taki bół kobiety zdradzaja faceci tez a to tak boli :( co za zycie pojebane :( sory za wyrazenia ale ton topik przywołał mi złe wspomnienia - az sie popłkałam :( chyba juz zawsze bede sama :( nie pozwole juz zeby mnie jakis frajer skrzywdził :(

Gość karalina g.
dzieki czerwona wisienka - juz nie mialam sil nawet tego komentowac, zwiazek mi sie zawalil, musze sobie w glowie ulozyc rozmowe z nim a pozniej podjac decyzje co do mojej przyszlosci

a guzik prawda, ja tak raz zrobiłem, nic się nie przyznałem ale potem dopóki kiedy byliśmy razem, nie piłem nigdy bez niej, ot co

karolina g. - zrob tak jak ktos juz pisal wczensiej: jak wroci ze slowami uwielbienia w drzwiach, to spytaj sie czy JĄ tez tak kocha... i pokaz mu to zdjecie, ze slowami, ze znalazlas je przypadkowo.. a dasz znać, jak bylo po tym starciu?

Gość czerwona wisienka
domyślam się jak się czujesz, to naprawdę strasznie przykra i trudna sytuacja :( mam nadzieję, że dasz radę 🌻 kolejna prowokacja --> masz dowód (słowa chłopaka z UK) na to czy to prowokacja, pokazał ile jest takich sytuacji, no ale najprościej jest być krzykaczem z prowokacją! :O

Gość do chłopaka z UK
a któregos pieknego dnia dostaniesz takiego kopa w zadek az ziemia zadudni :Oaleeee sie przecież za chińskiego boga nie przyznasz że robisz żle i przestań mi tu fanzolić że faceci tak mają !to ty masz ale nie równo pod sufitem!!!!!!!!!!!!!

aha, i zaakcjentuj ze jestem ZRANIONA, ze nigdy bys niesadzila, ze moze ci zrobic kiedykolwiek takie ŚWIŃSTWO, bo w koncu łączy, a raczej łączyla was SZCZEROść i poczucie obustronnego BEZPIECZEńSTWA. a teraz ON pozwolił na to, aby WSZYSTKO LEGŁO W GRUZACH

Gość karalina g.
jasne ze dam wam znac ale nie wiem czy dam rade dzisiaj, raczej jutro jak pojedzie do pracy. Wiecie co chcialabym miec to juz za soba bo takie czekanie na niego jest jeszcze gorsze.

do chlopaka z UK: to fakt, kafe jest zdominowana przez kobiece umysły, a tak jest ze babka babke broni. ja mam chlopaka dwa lata, i tez wciaz mowi mi, ze teskni itp. aż ostatnio zaczynałam mieć mysli, ze to tylko prosta przykrywka, by mi zamyslic oczy przed jego spotkaniami z kims. czy to normalne??? ze tak mysle?? czy mozliwosc jednak taka jest.. :(

Gość karalina g.
nie moge nawet tego czytac co piszesz, jestes takim samym hujem jak moj facet, jeszcze napisz ze to moja wina bo go kochalam, szanowalam i bylam mu zawsze wierna i tym wlasnie zasluzylam sobie na jego zdrade

Zrób kopie. Tak na wszelki wypadek. Może skasować i się wypierać, delete a potem gadka że to stare, a data nowa, bo dopiero na dysk ściągnął.

Gość karalina g.
przeciez zdjecia to najlepszy dowod jaki mozna sobie wyobrazic, jak zacznie sie wypierac to zrobi z siebie zalosne posmiewisko,

karalina g. nie wszyscy faceci to świnie i myślę, że taki jest też Twój facet, w końcu jesteś z nim 2 lata trochę więcej zaufania. Ktoś już napisał co mogłabyś mu powiedzieć, jak bardzo Ciebie zranił i jakie świństwo zrobił, gdzieś pod koniec str 2 jest :-)

maitai o właśnie Twoje słowa chodziło, fajnei wiedzieć, że kobiety też potrafią się składnie wypowiadać ;-)