Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

Gość czy Wy musicie kazdy
a ja bym nie brala wcale pod uwage ciazy. Niby sie zawsze zostaje dla dobra dziecka. A to guzik prawda. Potem te dziecko ma gorzej anizeli by go wychowywala np tylko matka

i to jaka decyzje podejme nie ma z tym nic wspolnego, bo on zdradzil mnie, zranil mnie, i na pewno nie zostane z nim dla dziecka, bycie samotna ale szczesliwa matka mnie nie przeraza, to dziecko jest moje i zrobie wszystko zeby bylo szczesliwe, on okazal sie hujem i klamca i nie bede z nim tylko ze wzgledu na dziecko

i tak trzymaj:) Badz silna kobieta. Znam wiele sytuacji gdy kobieta samotna ma lepsze zycie anizeli ta ktora zostala tylko ze wzgledu na dziecko. Teraz tylko zalezy co postanowisz i jak sie bedzie tlumaczyl, czy mu uwierzysz, czy wybaczysz...

konczy prace za pol godziny, bedzie za godzine, tak serducho bardzo bije i bardzo jestem zdenerwowana

Gość aluuniaaa
karolina widze ze masz zdrowy rozsadek.. tylko pozazdroscic.. w takiej sytuacji o niego trudno

Gość do karoliny g...
ja nie zostalam tylko ze wzgledu na dziecko choc to tez sie do tego przyczynilo ja poprostu nie potrafilam go zostawic za bardzo go kochalam nie wyobrazalam sobie zycia z nikim innym i nadal sobie nie wyobrazam...narazie jestem szczesliwa mamy dzidzie i siebie o przeszlosci staram sie zapomniec ale niezawse mi wychodzi:(

ja mysle ze bym nie wybaczyla zdrady. Nie mowie hop poki mnie to nie spotka bo nigdy nie mozna byc pewnym swoich decyzji,poki nie jest sie zmuszonym do nich. Patrzac na to z mojej strony. Mam kochanego faceta ktoremu ufam naad zycie.Wierze we wszystko co powie. I nagle zdrada. Jak mam mu dalej wierzyc? Tak dobrze mu wychodzilo oklamywanie. Skad mam wiedziec czy nadal tego nie robi. Tak zyc w niepewnosci?

a kiedy cie zdradzil? jezeli mozna wiedziec, ile czasu uplynelo? nie wracasz myslami do tego co ci zrobil? myslisz o niej? ja chyba to konca zycia bede miala przed oczami te zdjecia

Gość mala mi 21
ja bede uciekac bo cos spadnie mnie bierze. zycze powodzenia i napewno wstapie tutaj jutro:) dobranoc wszystkim i trzymaj sie dzielnie Karolino

Gość to ewidentna sciema
przeczytalam caly topic i doszlam do wniosku ze to sciema, zenada

karolina g bardzo Ci współczuję, na prawdę zrób tak jak radzi Ci większość, porozmawiaj z nim od razu jak wróci, ale nie oczekuj zbyt wiele. postaw go przed faktem, pokaż zdjęcia i zapytaj co to znaczy - niech sam się tłumaczy wiem, ze to trudne, ale postaraj sie nie mysleć o ciąży, postaraj sie nawet nie poruszać tego tematu dzisiaj zostanie z kims wyłącznie dla dziecka, dla tak zwanego \"dobra dziecka\" to najgorsze z mozliwych rozwiązań, wierz mi. ani Ty ani dziecko nie skorzystacie na związku wypełnionym brakiem zaufania, szacunku i miłości bądź silna, tego Ci życzę i podejmij słuszna decyzję myśl o sobie i dziecku, ten związek może okazać się tylko etapem w Twoim życiu

Gość do karoliny g...
w te wakacje...oczywiscie ze wracam mysle cxzy bylo mu z nia dobrze zastanawiam sie co zrobilam zle no i oczywiscie najgorsza sprawa...przestalam mu ufac i nie wiem czy to sie zmieni calkiem...chyba juz nigdy i nie zaufam mu do konca...

jeszcze jedno jeśli będziesz mogła, napisz jutro, po wszystkim ktoś na pewno tu pomoże Ci się pozbierać czasem jedno słowo potrafi odmienić całe życie, nastawienie nigdy nie wiesz od kogo możesz je usłyszeć pozdrawiam

dzieki Oliwia. moze chociaz ty jedna zrozumiesz dlaczego nie pisalam o ciazy, po prostu nie chce sie na niej skupiac bo moja decyzja nie bedzie miala z tym nic wspolnego. Nie wiem czy potrafilabym tak zyc wlasnie, przez cale zycie zastanawiac sie jak mu z nia bylo, zreszta ze zdjec widac ze calkiem niezle, zamykac oczy i widziec ich razem, patrzec na niego i widziec jego w objeciach innej. Koszmar.

pewnie dlugo bedziesz jeszcze miec te obrazki przed oczami :/ a napiszesz cos po starciu? czy na rejacjones czekamy do jutra?

Gość to sie ryjcie
masz lat 15 a twoj chlopiec 16? dojrzaly, prawdziwy zwiazek:P buhahahha

Gość karolciu nie przejmuj sie
spadać podszywacze!!!!

Gość ale nudy
zieff:P juz od poczatku smierdzialo mi to ryba:P

Gość ale nudy
zadni podszywacze, ten sam nick:D

Gość ale nudy
o kurwaaaa i tak sie zabawiacie przed kompem? podac wam strone z testem iq?

spójrz na "L" i ilosc postów

he he Natia! Tak samo myslimy :D ;)

Gość ilosc postow
o co chodzi z iloscia postow?

Gość ale nudy
dobre to bylo, piatka

Tak, teraz jestem pewna, na stronie 1, Karolina, napisalas, ze konczy prace o 23,, a na str.9,(o 22.30), ze za pol godz. wraca. Klamiesz! W UK jest teraz 22.10!

Gość ale nudy
a teraz moze ktos napisac nowa historie bo nudzi mi sie? ziefff

porownaj sobie ile postow ma karolina g. a ile karoIina g.

Gość tylko sie nie bulwersujcie al
znow sfałszowano niki..spojrzcie na wczesniejszy na literke małe 'L' w imieniu Karolina podszywacz zzaczernił nick i zamaist małego 'L' uzył duzego " I" co jest prawie niewidoczne a prawdziwa Karolina nie pisała tego o prowokacji..albo moze i nie mam racji