Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za wysoka

Co zrobic?

Polecane posty

Gość za wysoka

Mam 26 lat,od kika miesiecy jestem mezatka.W ostatni weekend musilam pojechac na szkolenie na cale 3 dni.Maz jest strasznie zazdrosny a ja mialam wyjatkowego pecha.Na kursie obok mnie siedzial w moim wieku fajny kolega (ja glupot nie mam w glowie-we tylko kolega z kursu) Siedzial obok mnie i sie smial,bo mielismy identyko telefony.Pech chcial,ze je pomylilsmy jak jechalismy do swoich osobnych hoteli na nocleg.Moj maz zadzwonil jak sie potem okazalo a on odebral choc juz wiedzial ze ma inny sygnal i to nie jego telefon..Myslal,ze to ja dzwonie na swoja komorke,zeby ja odzyskac... Maz sie wsciekl,ubral sie i z Gdanska wsiadl w auto i przyjechal do krakowa...I znowu pech!!Znalazl budynek kursu i widzial jak wychadzac z tym kolega (2 dzien kurs) ze szkolenia idziemy razem na kawe.zaprosil mnie jako zadoscuczynienie,ze pomylil telefony.Moj maz nie odbieral w tym czasie komorki,bo chcialam mu wszystko wytlumaczyc-ale myslalam,ze jest lekarzem i wypadla znowu zmiana... Moj malzonek sledzil nas do kawiarni -wkurzyl sie i wsiadl do auta z powrotem(potem sie o tym dowiedzialam) Wrocilam z kursu,z kolega nawet telefonu nie wymienilismy-taka znajomosc obojetna,on nie w moim typie,zona dzieci... A moj maz przygotowal dla mnie kare.jak przyjechalam polozylam torbe na podlodze i pierwsze co chcialam spytac czemu wcale nie odbieral telefonu.On uderzyl mnie kilka razyw twarz,za wlosy zaciagnal na lozko i w brutalny sposob zgwalcil.Bil mnie po twarzy kilkakrotnie,stracilam przytomnosc.Jest silny,wiec nie umialam sie bronic.Bol na twarzy,jak scisnal mi szczeke czuje do dzis.musze sie leczyc. Wszystko sobie wyjasnilismy tzn.on wie ze jestem niewinna,jednak podalam pozwe o rowzod.Dobrze robie,czy dziej sie to za szybko? Moze mi sie to wszystko sni...Aby..:O

Uciekaj od niego, czym szybciej tym lepiej..... Ps. powodzenia

Gość za wysoka
Tez tak mysle..Zawsze w takich sytuacjach radze sie z mama,ale teraz jest chora powaznie,wiem,ze by sie zalamala...

pewnie,ze dobrze. raz uderzyl, uderzy i drugi.. juz nie mowiac, ze zazdrosnik, to najgorsze co sie moze trafic :O

Gość ssssssssssssssssssssssss
zwal mu konia może się uspokoi

Gość objawy to fakt
tylko rozwod!

za wysoka jeśli taka sytuacja pojawiła się po raz pierwszy to jest ona sygałem, i podstawą do tego że to nie jest tylko pierwszy raz, mam nadzieję że nie odzywasz się do niego, zaprzestaj wszystkich kontaktów, bądź silna, ja wiem że łatwo się mówi, bo ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale dobrze robisz, nie załamuj się, dąż do celu po trupach..

kochana uciekaj od niego twój mąż to damski bokser!!!!!!!!!!!!!!!!! i to że raz cie pobił to zawsze tak bedzie nie ma do ciebie zaufania i zawsze bedzie cie pilnowała a niech ktoś na ciebie spojrzy to też masz wpierdol bo kręcisz facetów uciekaj kochana uciekaj robisz dobrze

Przypuszczam, że wszystko Ci się przyśniło. Niekiedy jednak sny bywają niezmiernie inspirujące. Mogłabyś rozwinąć ten tekst i wysłać np. producentom serialu \"Pierwsza Miłość\" nadawanego w TV Polsat. Może wyniknie z tego korzystna współpraca? Kto wie...?