Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony_tomek248

zapłodnienie w wodzie

Polecane posty

Gość zmartwiony_tomek248

Witam wszystkich:) Mam ogromny problem... W trakcie kąpieli masturbowałem się. Po masturbacji i kąpieli ( w trakcie której było dużo mydła) spóściłem wodę a na dodatek umyłem wannę. I tutaj pojawia sie problem po 2 godzinach w tej wannie kąpiel wzięła moja dziewczyna... Czy to możliwe, żeby zaszłą w ciążę?!? Czytałem na forum, że chlor zabija plemniki, a drugiej strony znalazłem artykuły, że to nieprawda. Czy mydło ma tu jakieś znaczenie?? Dziweczyna miała 2 regularne okresy, ale teraz wspomina o częstych mdłościach (pokrywają się z ostatnią miesiączką). Nie wiem co mam o tym myśleć!!! Oprócz tego nie mieliśmy stosunku, wię odpada taka możliwość zajścia w ciążę. Dziękuję za pomoc...

Gość kamelia.......
A jak jeden dzielny plemnik przetrwał twoje mycie wanny potem jak dziewczyna nalała wodę poczuł się już bezpieczny i wpłyną sprytnie między jej nogi wprost do pochwy-no to zostaniesz tatą. Ludzie przecież to jakiś idiotyzm :P

Gość niestety jest to mozliwe
jak jestes pechowcem,heh raz na milion,no ale komus sie zdarza

Gość buhahahhahahahhahhaa
ale sie ubawiłam... no nie moge

nie martw sie, spłynęły przez rury do kanałów potem do oceanu a teraz będziesz miał problem z płaceniem alimentów za te wszystkie laski zapłodnione co sie pluskały w tych oceanach :)