Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajesteminiewiemnic

marnuje swoj czas z facetem mlodszym o prawie 5 lat

Polecane posty

Gość jajesteminiewiemnic

ja mam 25 :( uzaleznilam sie :( bez sensu wszystko! nie wiem jzu co robic, coe bedzie dla mnie lepsze :(

Gość jajesteminiewiemnic
ale nie o sam seks w zyciu chodzi

Gość taka sobie jednaa
on miał 25 lat, ona 30 . Pobrali sie , maja 2 dzieci i sa szczęśliwi. Tak przynajmniej wyglada. Takie zwiazki istnieja. Mysle ze nie w różnicy wieku jest problem. Znam tez małżeństwo gdzie ona jest 7 lat starsza. Juz maja wnuki.

Gość jajesteminiewiemnic
ja sobie nie radze bo sobie wmawiamy ze nie ebdzie to trawc wiecznie, mimo ze jest ok a teraz mam dola strasznego coraz wiekszego :(

Gość ale ale o co chodzi
Ha ha ha Ale kurwa roznica 5 lat :D Rozumiem 15 czy 20 ale 5 ? Nie badz smieszna Jestescie juz dorosli Moj tato byl mlodszy od mamy o 4, ale w ogole to sie w zaden sposob nie odzwierciedlalo, ani psych ani fiz, to rowiesnicy, to samo pokolenie, nie przesadzaj ...

Gość jajesteminiewiemnic
to nie tylko moje zdanie jego tez moze nawet bardziej jego

Gość ale ale o co chodzi
a kuzynka ma o 6 lat mlodszego meza, wczesniej mialam o 20 lat starszego partnera i po 3 latach wyszedl konflikt pokolenia, ale to bylo 20 lat, a z mezem jest 6 lat i szczesliwa A i takie malzenstwo moze byc udane gdzie on jest starszy o 20 czy nawet ona, nie ma reguly

Gość ale ale o co chodzi
jego tez? Tzn co mowi, bo nie kumam, w czym macie problem ?

Gość jajesteminiewiemnic
on twierdzi ze "na pewno" nie bedziemy razem tak stwierdzil, po czym dodale ze nic nie jest w zyciu pewne co chwila rozmaiwamy o tym ze sie uzalenimy i ze bedzie zle dla nas jak przyjdzie pora sie rozstac przestac widywac itp

Gość taka sobie jednaa
widze, ze to jemu przeszkadza i daje ci do zrozumienia, że jest z toba tylko "na chwilę". Jesli tak czujesz to nie zawracaj sobie nim głowy.

Gość jajesteminiewiemnic
widocznie tak jest na poczatku to ja mialam mega objekcie teraz bym przeskoczyla wszystko ale sama to moge sobie skakac. chyba w przepasc... heh bez sensu to wszystko jest

Gość ale ale o co chodzi
dokladnie, to nie zwiazek, koles sobie wbil do lba ze jest ze starsza i sie podnieca a to zbyt mala roznica, zeby o niej mowic nie ma tu miejsca na fascynacje, bo oboje jestescie bardzo mlodzi niech sobie wezmie 40 latke i jej to powie a ty zostaw go, nie ma sesnu byc z kims kto jest z toba jak widac na chwile z drugiej strony, wielu facetow w tym wieku chce sie wyszumiec, oni dluzej dorastaja

Gość ale ale o co chodzi
fascynacje- w sensie "oooo ja, jestem ze starsza" ;)