Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

ja, on i jego ex. jak madrze postapic?

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

prosze o powazne rady otoz jestem z chlopakiem od dwoch lat, mieszkamy razem, kocha mnie a ja jego ale on ma ex dziewczyne, swoja pierwsza wielka milosc, ona jest naprawde bardzo ladna i do tego nieglupia i poradzila sobie w zyciu i sa dobrymi przyjaciolmi prawdopodobnie nie stanowiloby to dla mnie jakiegos wielkiego problemu gdyby nie fakt ze na poczatku naszego zwiazku on ja bardzo idealizowal i powiedzial mi pare raniacych slow w zlosci od tego czasu sytuacja jest napieta, pokazalam swoja zazdrosc ona mieszka w innym miescie i co jakis czas przyjezdza, a on wiedzac ze mi ta znajomosc przeszkadza stara sie z nia widywac tak zebym ja o tym nie wiedziala wydaje mi sie ze ona wie ze jestem o nia zazdrosna i ten fakt tez mi bardzo przeszkadza jak naprawic ta sytuacje, tzn jak sprawic zeby on przestal myslec ze jestem zazdrosna, zeby wpadl na pomysl ze fajnie byloby sie spotkac w trojke, albo chociaz zeby nie czol sie zobowiazany mi cos krecic kiedy chcialby sie z nia zobaczyc no i jak zachowywac sie wobec laski, widzialysmy sie pare razy, rozmawialysmy normalnie ale wyczulam ze ona czuje sie lepsza w zwiazku z zaistniala sytuacja prosze o szczere rady, acha no i nie jestesmy gowniarzami

Gość pomozcie prosze
bardzo prosze o porade

Gość pomozcie prosze
i zrobilas/robisz?

po wielu kłótniach obiecał mi że nie będzie utrzymywał z nią kontaktu aż pewnego dnia niechcący sie okazało że jednak... myślę że sie przestraszył że odchodzę (miałam taki zamiar bo z kłamcą nie uśmiecha mi sie iść przez życie) i od tamtej pory jest spokój (spytałam się go kiedyś dlaczego skoro ona jest taka ważna dla niego dlaczego się z nią nie ożenił a odpowiedział: bo ciebie kocham nie ją) ciężko jest coś poradzić, nie wiem jakie macie relacje ze sobą :(

ach, poprzednia załatwiłam inaczej ;) ona to aż sama sie wpraszała do nas.. raz ją olewałam i byłam złośliwa, innym razem niechcący oblałam ja kawą (miała wtedy swoje ulubione beżowa spodnie)

Gość pomozcie prosze
wiesz, ale ja mu sie chce zabraniac, ja bym chciala zeby on sam nie chcial :) wlasciwie to on jest strasznie o mnie zazdrosny i ta zazdrosc mi tez sie udzielila a ja bym chciala teraz wszystko odkrecic ostatnio wybuchla awantura bo on byl chory a ona mu napisala: jak przyjade to zajme sie taba... i bylam wsciekla jak ona sobie moze na cos takiego pozwolic i ze on nie reaguje