Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usunacgo

mam jasne pasemka a chce ufarbowac sie na ciemno

Polecane posty

Gość usunacgo

czy farba pokryje pasemka? u fryzjera

Gość lepiej farbuj u fryzjera
domowe farboiwanie może nie pokryć jendolicie wszystkich pasemek.

Gość marlenaaaaaaaaa
hej mialam przez 3-4 lata pasemka robione rozjasniaczem i to moznym po czym chcialam miec brazowe wlosy zafarbowalam raz farba zjasniala po jakis 3 tygdniach potem znowu i do tej pory mam ciemne wlosy zero przejasnien pozdrawiam

Gość marlenaaaaaaaaa
zaponialam dodac ze farbowalam w domu uzylam farby z joanny palona kawa i wloski byly brazowe moze nie tak jak na opakowaniu ale fajne:)

Gość marlenaaaaaaaaa
zaponialam dodac ze farbowalam w domu uzylam farby z joanny palona kawa i wloski byly brazowe moze nie tak jak na opakowaniu ale fajne:)

Gość usunac go
ja to sie bede bala w domu farbowac a jak myslicie jak zafarbuje 1szy raz u fryzjera i pewnie bede miala za jakis czas przeswity to fryzjer zafarbuje drugi raz czy bedzie marudzil ze to niezdrow itp?

Gość latka
Dołączę się do pytania, bo też mam pasemka ( miałam balejaż, ale już mam odrosty ) i chciałabym sama zminić kolorek, nie wiem, czy na brąz, czy coś, ale się boję, że mi nie pokryje i wyjdzie żółć, a ja nie chcę być kurczakiem..

Gość usunac go
a nie chcesz isc do fryzjera?

Gość latka
hmm, na kolejny balejaż trochę szkoda mi kasy, a poza tym w ogóle na fryzjera szkoda mi kasy. Ostatnio byłam podciąć włosy i wybuliłam prawie 30 zł, i w dodatku źle mi podcięła grzywkę i musiałam w domu poprawiać.. Ja jestem typ: sama zrobię najlepiej. Dentysty nie uniknę, ale do fryzjera idę albo jak jestem zdesperowana, albo jak ktoś mnie namówi.

Gość usunac go
rozumiem ja jesli chodzi o farbowanie tez jeszcze nigdy nie robilam tego u fryzjera ale boje sie sama robic na te pasemka

Gość usunac go
up

Gość latka
To może ktoś jeszcze coś napisze, bo ja nadal nie pokryłam swoich pasemek farbą. Może wiecie jaka farba pokryje tak żeby nie wyszedł kolor żółty ( tam gdzie są pasemka ). I od razu mówię że nie chcę farbować an jasny blond, może być trochę ciemniejszy albo bronz. Może ktoś jaką farbkę z ładnym odcieniem doradzi ?

Gość wiecie co jestem w szoku
ja ide za 2 tyg na mnoje pasemka dac braz