Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierwszy-lepszy

na wiosnę wyglądaj apetycznie i pozwól się dać schrupać kobieto

Polecane posty

Mnie się podobają te Wasze powieki w kolorze tęczy i nie zapominajcie o ustach w kolorze truskawki :) I pamiętaj, że w spódnicy lub w sukience zawsze będziesz wyglądać kobieco :) Inwencji życzę twórczej, co wymyślisz to Twoje i pozwól się dać schrupać kobieto :)

Ok, poproszę męża aby mi oczka popodbijał :) będę wówczas seksowna ach, ale jak chodzi o kieckę, to nie wiem czy włoski z nóg zgolić czy upleść warkoczyki?

rekordzistka, czy czasem pprawiasz swój wygląd i stosujesz lekki makijaż, czy jednak nieeeeeeeee, ponieważ i tak nie jesteś podziwiana i tylko dla siebie to nie warto ?

Oki, oki, skoro kobiety nie macie ochoty nic ze sobą zrobić na wiosnę to znaczy , że nie macie ochoty na nic , kobieta niezadbana to znaczy, że leniwa i swoje życie przegrywa na kafeterii . :(

Gość kup sobie koleś czipsy

Czy już nie ma kobiet, które nadają się do schrupania ? Same pasztety zostały ? Oki, oki, tylko nie płaczcie tu na kafeterii, że za dużo ważycie i w kiecki nie możecie się zmieścić , że nie możecie znaleźć pracy w charakterze stuardesy lub hostessy . Kiedy Pan Bóg stworzył kobietę to zapłakał i powiedział do kobiety - maluj się !

Schrupać to można co najwyżej stare próchno (za przeproszeniem), przedstawicielkę takich widziałam dziś na mieście... na oko 75lat, ale to raczej mocno zużyta pięćdziesiątka piątka, turkusowe powieki, malinowe usta, natapirowany tleniony koafiur na głowie. O takie Ci chodzi? :-0

Nie nadaję się do chrupania, jako ciało giętkie raczej do żucia lub \"ciumkania\". :-0 Które to czynności i tak są zarezerwowane dla kogoś innego. :-P