Aguilla 0 Napisano Marzec 10, 2007 ze względu na zabieg mrożenia nadrzerki zdecydowałam się na okres 2 mies. zamienić tabletki na środki plemnikobójcze. Wybór padł na patentex oval i chyba znalazłam się w tej mniejszości (jak podaje na swojej stronie producent) które odczuwają uczucie pieczennia i ciepła ( jest to bardzo nieprzyjemne) Czy jest jakaś szansa że z innej firmy będą lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia 0505 0 Napisano Marzec 10, 2007 mam do ciebie dwa pytania : już miałaś to wymrażanie, ile czasu od niego upłynęło zanim zdecydowałaś sie na seks? bo może za szybko. i drugie a może gumki lepsze? ja osobiście nie stosowałam tych globułek, ale z tego co wiem to bardzo wiele osób po nich ma problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aguilla 0 Napisano Marzec 10, 2007 właśnie wymrażanie będę miała w Kwietniu, ale teraz bede się leczyła tabletkami bo mam jakieś bakterie i od poniedziałku mam zero sexu na jakieś 10 dni (dlatego nie biorę tabletek bo potem będę miała i tak niepłodne a po wymrażaniu minimum miesiąc bez sexu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach