Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DemonsBride

Ginekolog we Wrocławiu

Polecane posty

Gość DemonsBride

Witam Panie, czy możecie mi polecić ginekologa we Wrocławiu, wszystko jedno gdzie, ale zależałoby mi na tym żeby od razu przy wizycie jakieś badania porobić, cytologia itp. Z góry dzięki

hej! Ja się leczę u prof Mariusza Zimmer.Przyjmuje na ul.Sw. Mikołaja a poza tym pracuje w klinice na Dyrekcyjnej.Czy jest skuteczny to nie wiem jeszcze bo leczę sie dopiero trzeci miesiąc (mam problem z zajściem w ciążę) ale napewno zna sie na rzeczy.Jedyny minus to koszt wizyt...na ok.200-300zł za wizytętrzeba się nastawić.Pozdrawiam

Gość DemonsBride
Szczerze przyznam, że 200-300 zł to trochę dużo. Ja się nie staram zajść w ciążę, nie mam też konkretnego problemu. Narazie chodzi mi o wizytę kontrolną, ale nie ukrywam, że szukam lekarza już na stałe.

Gość wiedzma_wroc
dr Gajda,Gliniana 40,świetne podjescie i niedrogo

Gość DemonsBride
A można u niej od razu badania zrobić?? Słyszałam, że w Corfamedzie są też nieźli lekarze i tam robią USG i cytologię.

Demons, w Corfamedzie są dobrzy lekarze i o tym było już chyba z 8 wątków :). USG w cenie wizyty, cytologia płatna dodatkowo, ale za to robiona profesjonalnie (i wg nowoczesnej klasyfikacji - Bethesda, dokładniejszej niż stary czterostopniowy system). Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość kopreaa
W corfamedzie wizyta kosztuje 60 zł w cenie jest usg, natomiast cytologia 20 zł, miła obsługa tylko czasami czeka się ponad tydzień na wizytę.