Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka16

NIE CHCĘ LEWATYWY!!!

Polecane posty

Gość Do Anielki
Takz czystej ciekawości ile masz cm wzrostu? Bo podobno rodzaj wykonywanej lewatywy zależy od masy ciała a jak dziewczyna jest wysoka to więcej waży i musi przyjąć większą dawkę płynu

Anielka a może ty jesz za dużo słodyczy, pijesz dużo czarnej herbaty, bo to zasusza? Jesz owoce, pijesz wodę mineralną? A zieloną i czerwoną herbatę? Wspomagają trwaienie. A może pomyśl o wizycie u gastroenterologa?

Gość anielka16
Jestem można powidzieć malutka i drobniutka. Słodyczy nie jem i odżywaim sie zdorwo... Nie wiem gdzie tkwi przyczyna

Gość anielka16
Mieliście kiedys lewatywe??

Gość a ile masz wzrostu
170 czy poniżej ?

Odpowiem ci tak : slodycz nie jesz ale jesz: biale pieczywo, margaryny, make i produkty z niej, gotowane warzywa, smazone warzywa, wszelkie rodzaje miesa , mleko i produkty z mleka, a takze produkty przetworzone ...czyli jednym slowem wszystko to co powoduje zaparcia.

Gość anielka16
mam 157cm

Gdybys codziennie zjadla to: Moj dzisiejszy obiad to salatka, 200g specjalnych malutkich slodziutkich pomidorkow, 2 malutenkie ekologiczne salaty - takie marszczone 1 cebula kalawlek swiezego ogorka olej z pestek dyni ziola prowansalskie pieprz ziolowy sol morska gruboziarnista Amciu amciu.... Nie miala bys zadnych problemow! Po prostu jesz niezdrowo!

Gość anielka16
I Tu sie z Toba nie zgodze. Moj tato ma problemy z trzustka w zwiazku z tym u mnie w domu jest ogolnie dla wszystkich przyejta dieta lekkostrawna. Ponadto jem bardzo duzo salatek bo po prostu je lubie

Gość anielka16
Mam 157 cm fakt, ale zato rozmiar buta mam 43 :)

Gość anielka16
Oj zeby to byl zwykly opis... to bylo niestety na prawde:(:(:(((((((((

Gość anielko a poza tym
w domu wszyscy zdrowi? Dawno sie juz tak nie usmialam

Gość anielka16
fajnie ze Ci wesoło:(

Gość anielko a czy próbowałaś
jeść suszone śliwki ?!One w większej ilości działają przeczyszczająco ja miałam podobne problemy po porodzie i one mi pomogły... są też takie krople (nie pamiętam nazwy) na receptę ale mi wystarczyły śliwki...może poszłabyś do jakiegoś innego lekarza >>>

Gość anielka16
ja wszytskie te domowe sposobiki już przerabiałam... Teraz jestem ledwo zywa po lewatywie. Strzasnzie boli mnie pupa:(:(:(

opis twojej lewatywy...to jakieś średniowiecze !!!:O ja miałam przed porodem ale sama ja sobie robiłam i pielęgniarka powiedziała mi jak ,drugą miałam przed operacją ale też robiłam sama !!! szok to co opisałaś ,ja miałam wybór ,chciałam sama ...

Gość anielka16
Ja wyboru nie miałam... Do tej pory odczuwam skutki

ja to wszystko rozumiem ale coś z tym trzeba zrobić bo takie zaparcia mogą prowadzić do poważnej choroby jelita grubego...więc może poszukaj prywatnego lekarza ,chyba że po tej lewatywie ci się unormuje ,ale śliwki suszone możesz jeść one w tej chwili nie dopuszczą już do zaparcia!!!

Gość Tomaszekk
Anielko 16 jesteś dziewczyną, więc się przyzwyczajaj do nagości i robienia lewatyw, gdyż to będzie w przyszłości kontynuowane bardzo często, gdy już będziesz miała chłopaka i będziecie zamierzali eksperymentować. Aby lewatywa tak nie bolała, to najlepszą pozycją jest na czworaka z ugiętymi rękoma, lub w tej pozycji wogóle głowe położyć na poduszce, a rękoma masować brzuch w czasie wlewu. Drugą sprawą jest rozluźnienie. Do lewatywy zawsze podchodź jak do czegoś przyjemnego, a nie z nastawieniem że będzie bolało. Moja panienka często sobie robi lewatywe i wchodzi w nią coraz więcej płynu (nawet już 3 litry.

Gość wy zboczuchy jedne
-tomaszekk i mmmmmmmm, idzci sobie na jakies zboczone tematy stad, wiesniaki

Gość nie mówi się
zboczuchy , tylko mniejszość.

Gość patka1998
wiesz zrób z mydła czopek,tak normalnie idziesz do łazienki i formujesz czopek ,najpierw nasmaruj dziurke w pupie oliwką,wazeliną lub kremem.jak już to zrobisz i uformujesz czopek to wsacz go sobie ...chyba wiesz gdzie... i przez 5 mniut zaciskaj pośladki... innym sosobem jest lewatywa 1przygotuj wode z mydłem ok 2 l 2 weż gruszke lub wlewnik 3rozłóż ręcznik 4połóż się na nim 5napełnij gruszkę 6 powoli naciskaj gruszkę(oczywiście jak już bd w odbycie) no myślę ze pomogłam!!!!