Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywulec...

czy fececi bywaja wierni?

Polecane posty

czy faceci bywaja wierni? oczywiscie ze tak pomiedzy zdradami

Gość naprawde nie ma takich
chyba że nie ma z kim zdradzać to wtedy nie zdradza :)

Faceci nie tylko bywaja wierni ale sa i byli ;) trzeba tylko trafic na odpowiedniego a z tym juz gorzej :D czy aby mezczyzni nie sa wierniejsi od kobiet??? :]

No właśnie. Więc zaryzykuję takie stwierdzenie, które mi właśnie przyszło do głowy: Wiemy że mężczyźni zdradzają dla sportu a kobiety dla uczucia. Jeżeli mężczyzna ma ustalony system wartości na pewnym poziomie to nie tylko zrezygnuje z przygód, ale i będzie się brzydził na myśl o zdradzie osoby którą kocha. Kobieta zawsze się usprawiedliwia - zrobiłam to bo mi nie okazywał czułości, bo o mnie nie dbał, bo zakochałam się w innym, itd...a na serce nie ma rady :D ;)

Gość bez nicka...
Draak "Wiemy że mężczyźni zdradzają dla sportu a kobiety dla uczucia." jak ty mało znasz kobiety :) niektóre tak sie tłumaczą ,ot wszystko ,ale ty musisz być pasztetem jak nie wiesz dlaczego kobiety zdradzają :)

Ech...szkoda gadać. Naucz się czytać między wierszami i wyłapywać cynizm w odniesieniu do pewnych stereotypów. Gdzie Twoja kobieca intuicja?

Gość tangerine dream
a ja uwazam ze jesli ktos (bez wzgledu na plec) ma sklonnosci do zdradzania partnerow/a obecnych czy poprzednich,i zdaje sobie sobie z tego sprawe(poniewaz zdrada jest kwestia wyboru a nie przypadku) nie powinnien wiazac sie z nikim na stale,byc tzw.wolnym strzelcem nie krzywdzac nikogo,a do sexu wybierac osoby ktore rowniez szukaja tylko przygod.a takich dzis nie malo.wiec wybor jest ogromny....i po problemie.jak slysze wiesz jestem z nim czy z nia x lat i KOCHAM JA/JEGO ale w sumie to sypiam z polowa miasta co mam zrobic?puknij sie w leb.i to porzadnie.nie mozna kochac i zdradzac jedno przeczy drugiemu.jak latwiej byloby gdyby ludzie potrafili byc ze soba szczerzy i powiedziec np.sluchaj odchodze potrzebuje czegos innego,odmiany itd.to tez boli ale nie tak jak oszukiwanie i klamanie.tak zlamane serce zagoi sie szybciej niz po tyg. lub miesiacach wielkiej niewiadomej.....pozdrawiam

Gość zuzanka zimowa
no cos Ty!

Gość bywalec1
Bywają. Ja też bywam, ale nie za często. Przewaźnie jak nie mam okazji. :))