Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywulec...

czy fececi bywaja wierni?

Polecane posty

blekota skąd to wzięłaś , czy podsłuchujesz rozmowy facetów ?

Gość blekota
tak robia koledzy mojego faceta,a potem jeszcze maja ubaw jak laska cierpi...smutne,ale prawdziwe..

Tak do wszystkich znajacych sie na rzeczy......... Nooooooooo.......... Każdy tylko czycha żeby zdradzić, zbałamucić i porzucić....... Ale żadna nie pomyśli, że z kolegami tego nie robią!!!!! Wy oczywiście jesteście te dobre, kochane i przywiązane do tego jednego jedynego mężczyzny.... A że z niego taki niedobry i zdradliwy siur, co to lata i ciupcia tylko inne cipki co sie NADSTAWIAJĄ (czasem nawet bez wielkiej zachęty), to już nie jesteście w stanie zobaczyć, hę??!! Wszyscy źli tylko nie Wy, co??!!

Kobiety same są sobie winne, że są zdradzane to jest po piersze, po drugie, kobiety kuszą facetów i tylko kuperkiem kobieta zakręci , więc facet jest tylko facetem , dlaczego kobieta chce być kochanką żonatego faceta niż poszukać sobie kawalera ? Gdyby kobiety nie kusiły kuperkami facetów to by nie dochodziło do rozwodów .

Gość blekota
niewiem,jakie sa inne dziewczyny,ale mnie sie nie zdarzylo...

Gość krzywulec...
no wiadomo, ze nie z facetami, ale tez kobiety, zony, matki tesknia i czekaj wiernie.... do dupy teraz czasy... na kazdym kroku zdziry... na kazdym powaleni faceci...

Gość blekota
facet jest tylko facetem..o boze,tak to jest naprawde swietna wymowka..he,he

Gość krzywulec...
czy jeszce istnieje cos takiego jak szczerosc, oczekiwanie... bo tka mysle, ze tylko kobiety kochaja, a faceci, no coz oni kochja przede wszystkim siebie...

Gość blekota
oddzielaja seks od milosci? to znaczy,ze jesli sie k**wi imnie kocha to ok.? poprostu meska natura imam machnac reka!?

eeeeeeeeee.......... nie prawda....... zdziry, powaleni faceci?? to sie trzeba bylo nie zenic z powalonym facetem!! a Wy nie powinnyscie byc zdzirami....... co sprowadza sie do tego, ze nie tylko my jestesmy winni... znalem takich mezow (znalem, bo juz nie sa mezami), ktorzy wyczekiwali na swoje zony..... i nie narzekali na nie w sieci!!:P:P:P

Gość jaooooooooo
Znam faceta, ktory zdradzal zone przed slubem i po.I jakos "to bylo". Ale gdy sie dowiedzial, ze ona tez ma kogos to UZNAL, ZE ICH MALZENSTWO NIE MA SENSU.

Ech...nie przyjmujecie pewnych argumentów, najwyraźniej po prostu musicie się wyżalić troszeczkę ;) Wypowiedź kuglarza pachnie starym śledziem. Macie być nadal seksowne, kuszące, kobiece! Za to Was przede wszystkim kochamy! Za to że jesteście kobietami. Bądźcie takie dla swoich facetów. Znajdą się tacy, którzy to docenią i mimo że obejrzą się w centrum handlowym za inną (no cóż, zdarza mi się, ale piękno po prostu jest ucztą dla oczu) to będą wierni.

Gość jaooooooooo
no powiedzcie, on traktowal ta sytuecje jako normalna, ale gdy ona odplacila mu pieknym za nadobne, to on juz tak nie chcial.

Więc wygadujcie sobie w najlepsze drogie panie :) Ja idę do knajpki :D See ya!

Gość blekota
ja tez to wiem,ale nie moge tego pojac..

Gość jaooooooooo
zdrada boli. bardzo. ale nie wlasna.

Gość jaooooooooo
no wiec moze nie warto kochac????????????????????

jestem facetem i tez nie tlumaczy to tych, ktorzy zdradzaja swoje kobiety.... jesli chce mi sie \"pozaliczac\" panienki, to po co sie wiazac z kims i klamac ze jest ta jedna jedyna?? \"rozchodzi\" sie jednak o to ze nie tylko faceci sa wredni i zli....... ale o tym juz jakos żadna z Was nie chce pogadac..:P:P:P:P:P

Gość jaooooooooo
o moim mezu pisze.

Ama_leta - dziękuję :) Miłego sobotniego wieczoru! Nie siedźcie przy kompach! :P

Gość rypcikX.
w Polsce 60% facetów jest wiernych ... ale wy itak wolicie tych niewiernych wierząć przy tym naiwnie, że uczynicie ich wiernymi sobie.

Gość jaooooooooo
ale to ja jestem przegrana, bo jestem jego druga zona...

blekota wiesz, pracuję w takiej firmie , gdzie jest ponad 1500 osób zatrudnionych , oczywiście są kobiety pracujące w administracji i wielu facetów pracuje w technice , pracuję tylko z facetami ( niestety ) w dziale technicznym ( ponad 300 osób ) ale jakoś nie słyszałem aby faceci się przechwalali zdradami lub tym, że któryś poszedł do agencji towarzyskiej albo TIR-ówkę zaliczył , prowadzą normalne życie rodzinne i wielu facetów dla własnych rodzin zrobi wszystko , mają swoje zainteresowania , wędkują lub naprawiają auta , dorabiają sobie w weekendy ....... itd, nigdzie nie łążą i nie szukają przygód . To o czym piszecie tu o zdradach to są skrajne przypadki .

Gość blekota
to dobrze,moze to tylko moje chol**ne szczescie do kolesi,ktorzy twierdza,ze to "tylko" seks,ale niczego nie zmyslam oni naprawde rozmawiaja w ten sposob..

blekota oni rozmawiać to mogą sobie długo i namiętnie na takie tematy ale tak naprawdę to jest tylko gadanie i przechwalanie się :)

Gość blekota
byc moze,tylko swiadczy to wrecz odwrotnie..a biorac pod uwage,ze 17lat mieli dosc dawno temu,zenada...

blekota czy znasz takich facetów , którzy faktycznie zdradzają swoje partnerki i gdzieś łażą szukając szczęścia , czy tylko rozprawiają o tym przy piwie ?

Gość blekota
tak znam,szukaja nie wiadomo czego,albo twierdzo,ze to przeciez tylko seks..a moje niezbyt mile komentarze zbywaja..ciekawe,czy to,ze jakies 60% procent kolegow mojego faceta jest takich nie swiadczy o tym,ze i on..mam nadzieje,ze nie,zbaczam z tematu..:)

Gość pierolisz jak potluczona
oczywiscie ze sa ktos jeszcze musi utrzymac ten gatunek w normie, a wy baby nawet nie wiecie ze jest takie swieto, jak dzien mezczyzny, a pozniej dziwota ze zdradzaja, idzcie lepiej na kamikadze i na niemca przynajmniej na cos sie przydacie.