Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

NOWY TOPIK - Zdrowe odżywianie, sport /Rady i doświadczenia/ ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a co to za balsam jest dokladnie??pomaga??no ja czekam na sloneczko zeby sie wygrzewac:)

Ja tam się tak rozstępami nie martwie bo sa one jasniutkie :o ciesze sie, ze na plecach nie mam rozstepów.... w ogóle ciesze sie, ze jestem zdrowa :D mam dwie piekne raczki i nozki....

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
tak,dlugo ale ciezko jest czasami w tygodniu jakbym chciala sie z nim spotkac,przytulic ale jakos sobie dajemy rade:)juz 5 miesiecy dzisiaj mamy:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no pewnie ze trzeba sie cieszyc ze jest sie zdrowym Zdrowie przede wszystkim:)ale powiedz co to za balsam:P

Ja mam do cery normalnej i jasnej.... dziwne, bo kolezanka ma ten sam a na jej opakowaniu napisane jeszcze, ze ujedrniajacy - na moim nic takiego nie ma :o nie rozumiem tego :P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a dobry jest??to jutro polece do sklepu i kupie:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
i jest prezznoczaony do roznych typow skory??

Mi sie bardzo podoba :) po dwóch użyciach widze efekty. Tylko trzeba się równiutko posmarowac :D

Taaaaaaaak, do ciemnej tez jest. Ej, poszukaj w drogeri zeby było napisane, ze ujedrniajacy - ja nie wiem, dlaczego u kumpeli na opakowaniu tak jest to zaznaczone a u mnie nie, haha .

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie bo moja byc smugi:( a tego nie chce ale kupie zobacze jakie beda efekty

Mi sie nigdy nie robia :) hi.... szoruje sobie nozki gabka - ta szorstką stroną taka... nalewam troszke płynu do kapieli i tam szoruje szoruje dosłownie ! i mam takie gladziutkie nozki :) od tego biegania widze, ze ladniejsze się zrobiły ! No i rolki tez swoje robia.. kurde, sport to wazna sprawa !!! :D i plus natrysk zimny po tym szorowaniu i pozniej w wannie z ciepla woda chwilke i na koniec znowu prysznic zimny od pupci w doł :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ale szorujesz zeby smug nie bylo czy zeby je ujedrnic??

Hihi... nie, nie :P to tak poza tym zeby nozki były fajniejsze :D ale wiesz co ? czytalam gdzies tu na forum, ze dziewczyna zrobila peeling ciała a pozniej sie takimi balsamami brazujacymi smarowała. to taka szorstka gabka w sumie mozna przejechac. Ale to o nozki mi chodzi :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaa jakas dzisiaj zakrecona jestem:) lece sie przejechac rowerkiem,potem po spodenki,pojde biegac,potem gimantyka na koniec myju myju i wroce:)po pozniej papa

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ale sie nacwiczylam:)jutro ide kupic sobie skakanke i bede skakac i skakac:) no i ten balsam:)teraz pije czerwona herbatke:) Chcialam ogladac siatke ale moja mama oglada jakis program:( buziole:*:*

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a co tak pozno?? i gdzie sobie biegasz??bo ja mam po drugiej stronie ulicy taka duza lake i boisko i tam sobie ide z pieskiem i biegam kilka kolek Najlepsze ze moja sunia biega wiecej niz ja hiihih

no ja mam boisko lekkoatletyczne i wielki stadion, wembley :D i sobie biegam kilka kólek i pozniej jeszcze po takich schodach :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a sama biegasz??

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
to fajnie:) moaj nie nadaje sie do tego bo caly dzien jest na nogach,popoludnie spedza w ogrodze zawsze cos tam robi wiec ma cwiczenia w ciagu dnia:)

Heh, moja to dniami na fotelu przed komputerem pracuje wiec trzeba ja gdzies wyciagnac :D wlasnie patrzylam na wczesniejsze strony i wyczytałam te Twoje wymiary i chcialam Ci powiedziec, ze sa niezle i waga idealna :) serio

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no wczoraj mama mnie wymierzyla dokladnie bo wczesniej sama sie mierzylam i chyba w zlych miejscach hehe nie jest zle fakt ale mam uda biodra szerokie brzuszek i chce troche schudnac:)dzisiaj to sie tak nabiegalam,nacwiczylam ze juz nig nie czuje ale dobrze:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
kurde martwia mnie te rozstepy na nogach nieladnie to wyglada:( co moze pomoc??