Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grenda

pocenie

Polecane posty

Gość Grenda

tak bardzo chwalicie ten antidral ze chcialabym go wyprobowac ale szczerze mowic troche sie boje. czytalam wszystkie wasze rady i jak to bedzie wygladac jednak jeszcze nie jestem do konca pewna. czy to az tak strasznie swedzi?? a czy jesli po pewnym czasie gdy juz beda efekty ( oby :) ) przerwe ta kuracje czy przez jakis czas dalej mne bedzie swedziec?? odpowiedzcie

Gość niewiedzaca....
ja uzywalam i na poczaku zastosowalam dosc intensywna kuracje, bo przez tydzien uzywalam go codziennie, no i swedzialo:O ale nie musisz tego uzywac codziennie, bo po pierwszym razie juz zauwazysz roznice. ja tez uzywam go sporadycznie, jak zauwaze ze sie poce intensywniej, juz w ogole nie swedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaya
antidral dziala , stosuje go od 4lat i nadal jest skuteczny, na poczatku stosowania strasznie mnie swedzialo za duzo go kladlam, teraz dwa razy w tygodniu nakladam tyle co zwyklego dezodorantu i jest po klopocie

Gość Grenda
no to chyba zaryzykuje i go kupie ;P

Gość niewiedzaca....
nie ryzykujesz nic, w sumie jedynie 14 zl jesli juz, a zyskac mozesz sporo;)

Gość Grenda
a moge wiedziec ile masz lat? bo ja 15 i nie bedzie mi to swedzenie przeszkadzac zbytnuo w szkole lub w innych miejscach?

Gość niewiedzaca....
jak tego zaczelam uzywac bylam w klasie maturalnej, wiec tez chodizlam do szkoly;) pamietaj ze tego uzywasz na noc, rano zmywasz i nakladasz zwykly antyperspirant! wiec swedzenie jest znikome w dzien:)

Gość a plecki
oprocz pach czasami sporadycznie poca mi sie plecy, czy jezeli zastosuje ten antidral bedzie tak ze na plecach bedzie fontanna??

Gość upupup

Gość Grenda
dzieki :) w najblizszym czasie kupie go i zobaczymy jakie beda efekty :) a mam jeszcze jedno pytanie czy po pewnym czasie uzywania tego leku mozna go odstawic i te dolegliwosci nie wroca?

Gość wrócą

Gość Melissa289
też się bałam, bo jestem alergiczką, ale nie ma pieczenia itp, więc spróbuj!

jeśli chodzi o nadmierne pocenie to na mnie antidral się niestety nie sprawdził:-/ dalej się pociłam i przestałam go używać. Moim zdaniem o wiele skuteczniejszy jest ETIAXIL. U mnie zupełnie wyeliminował problem pocenia się i mokre plamy pod rękami:-D Też się go na noc używa, trochę może zapiecze, ale usypiasz, rano wstajesz zmywasz i jest ok! I co najważniejsze ani plamki z potu:-)

Gość Grenda
dzieki wam za rady :) antidral naprawde pomaga! teraz jestem akurat chora i wydaje mi sie ze to wlasnie przez to moje pocenie sie bo jakies 4 dni temu wyszlam na dwór i byl to dosc chlodny dzien no i wiadomo przeszlam sie pare razy po miescie i juz bylam mokra no i wystarczylo ze zawial lekki wiatr i choroba gotowa :( i teraz musze lezec w domu. ale mam nadzieje ze antidral dalej bedzie spelniac swoja role :) pozdrawiam

Gość Grenda
hej. Cos mi sie wydaje ze za szybko pochwalilam antidral :( po pierwszych paru dniach stosowania odczuwalam lekkie swedzenie i wtedy pomagalo jednak od kilku dni wogle mnie nie swedzi tak jakbym nic nie nakladala a nakldam sporo i poce sie znowu :( wolalabym zeby mnie swedzialo niemilosiernie niz znowu mam sie tak pocic. a juz bylo tak dobrze. moze ja cos robie nie tak ze pocenie wrocilo??