Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham cie perlo

PERŁA KOCHAM CIĘ!

Polecane posty

lisiczko, po przemyśleniu stwierdzam, że Twój krzyżyk rzeczywiscie jest romantyczny (czytałam Cię na jakimś topiku). :D

Gość KROLICZEK222
Ojejcu:D

Gość czyzby H
H :>

Ojej, dzięki Perło! :-D A wydawało mi się , że na tamtym topiku nikogo nie ma ;-)

Lisiczko, bo ja dużo czytam, a piszę tylko wtedy, gdy wydaje mi sie, że mam cos do powiedzenia, a w sprawie przyjaciół nie chciałam chlopakowi niczego doradzać, bo wyczułam, że jest inteligentny i ciepły, więc z tym brakiem, to chyba była przesada.

Nie znam się na cyferkach:( Ale jeśli telewizor sam Ci ustawi kanały, to w prawym górnym rogu jest nazwa, którą Ci napisałam.

Czyli jesteś jak mod_erka: jesteś obecna nawet jesli się wydaje, że Cię nie ma ;-) Cenna umiejetność ;-)

Ja już pisałam, co robię. Już idę do łóżka, bo zaczyna mnie telepać gorączka, a jestem sama, bo mąż na dyżurze. Miło było. Do następnego. :)

Suuuper.:) A Tobie? Musztarda;) Jesteś jeszcze sama w domu, czy już są Twoi?

Hihihi.... Musztarda - wykończysz chłopa, jak go będziesz w niedzielę do pracy ganiać! :D

moj malzonek rowniez pracusia soboty i niedziele taki tryb pracy : ruch ciągły...ale coz takie życie...jestem tu od niedawna..pozdrawiam wszystkich :) milusio jest...\"szkoda\" mi tylko tych co sie podszywaja i rzucaja obelgami

Hihihi... No Musztarda, normalnie nie moooogę...:D:D:D Tak, jak Ty sie nie dajesz, prawda????.... ;) Mleczko - przyznaj się: w poprzednim wcieleniu byłaś oficerem dochodzeniówki? ;)

No mi już lepiej, ale teraz, to się martwię, że mogłam zarazić kogoś z kafeteriuszy. :D

Nie mogę, bo oprócz przeciwgrypowych łykam antybiotyk osłonowo i przeciwpowikłaniowo, bo tę swoją grypkę, to ja przenosiłam już za długo, nie wierząc, że MNIE dopadła (mam końskie zdrówko). ;)

Mleko - stąd ta niezwykła umiejętność... dedukcji? Bo nie uwierzę, że mnie \"wyczuwasz\" nosem. Aż się musiałam powąchać... :O:D

kumam mało - domyślam się, jak spędziłaś noc.:D:D:D Leżałaś nie śpiąc i zastanawiając się nad dalszym ciągiem telenoweli?:D

Zmuszasz mnie normalnie do pójścia pod prysznic. :D:D:D Ach i och... Cóż za niedelikatność z Twojej strony madame.... :P