Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tartuffe

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość tartuffe

mam bardzo jasną cere i nie mogę dobrać podkładu.ostatnio szarpnęłam sie na true match,rzekomo dopasowujacy sie do koloru skory,ale odcina sie od szyi ,chociaż nakładam cieniutko.Moze byc z tanszych,byle ten najasniejszy kolor byl naprawde jasny ,a nie zolty

Gość mijihihihi
a może unifiance La roche posay?? drozszy bo około 70 zł...albo naprawde drogi z estee lauder??

Gość moja rada
kup najjasniejszy podklad, jaki znajdziesz (nie moge Ci polecic, sama musisz pochodzic i dopasowac) a na koniec przyprósz mąką ziemniaczną (albo talkiem). jasna cera gwarantowana!

ja mam bardzo jasną cerę. Aktualnie używam podkładu Avonu Color Trend kolor Ivory Beige - jest tani, a bardzo jestem z niego zadowolona. Jest bardzo jasny, matuje dość dobrze i zakrywa drobne niedoskonałości cery. Wcześniej używałam True Match Maybelline - też w nazwie miał Ivory, ale dokładnie nie pamiętam - byłam również bardzo zadowolona. A wracając do Avonu - oni tam mają fajne, jasne odcienie.

Gość mijihihihi
true match to loreal i C1 ma odcien rozowy i nie kazdemu odpowiada niestety

tez mam jasna cere i ciezko mi dobrac wlasciwy odcien. jednak przez ostatni rok uzywalam Max Faxtor Colour Adapt w odcieniu Ivory i jestem zadowolona. dla niektorych moze byc za tlusty ale ja mam dosyc sucha skore i po tych mocno matujacych i wysuszajacych skora mi sie niszczy. w lecie jak sie opale kupuje odcien ciemniejszy i jest OK