Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sie powiesze

Wczoraj po pijaku zrobilam z siebie okropną idiotke !!!

Polecane posty

Gość zaraz sie powiesze

:( poszlam do knajpy z chlopakiem, przyszedl do niej taki inny, ktory mi sie podobal kiedys nie zebym byla zakochana, nic z tych rzeczy, ale ująl mnie swoją uprzejmoscią, po prostu grzeczny i tyle potwm poszlismy do innego lokalu, a ja pijana poszlam na spacer:( a wlasciwie to poszlam sobie pogadac z tamtym :( i wiecie co mu powiedziec? :( ze mi sie podoba i zeby byl dla mnie niemily bo nie chce zrobic niczego glupiego :( a wlasciwie to nie pamiętam tego jak tam poszlam, co powiedzialam, co zrobilam :( boze jaka ze mnie idiotka, czuje sie jakbym zdradzila :( czuje sie strasznie potem wrocilam do lokalu i tak sobie siedzialam strasznie podle sie czuje nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobic:( nie wiem co mi strzelilo do glowy:( nic nie pamiętam :( normalnie nachodza mnie mysli samobojcze :(

Gość i słusznie

Gość zaraz sie powiesze
:( boze :(

Gość zaraz sie powiesze
a czy ktos moglby powiedsziec cos na pocieszenie :( da sie w ogole kogos takiego jak ja pocieszyc :( nie wiem co mam ze sobą zrobic juz wymiotuje z tych nerwow :(

Oj, przestań! Każda z nas zrobiła z siebie chociaż raz idiotkę, więc nie jesteś odosobniona, nie rozpaczaj, tylko wyciągnij wnioski na potem i nie pij tyle.

Gość ulaaaaa
ale spokojnie! nie ma sie czym denerwowac! to byla tylko rozmowa, przeciez to chyba Ci wolno bedac z innym? nie powiedzialas mu nic glupiego ani przykrego, tymbardziej nie widze zdrady, chyba, ze bylas bardzo pijana i nie pamietasz co robilas, ale skoro bylas w stanie wrocic z powrotem to nie bylo zle to tylko chwila slabosci ale na przyslosc, uwazaj z alkoholem

Gość zaraz sie powiesze
chyba p[owinnam przestac:( ostatnio coraz czesciej mi sie to zdarza :( ale ja zawsze zamiast siedziec spokojnie musze gadac co mi tylko przyjdzie do glowy :( jak mozna byc taką idiotką :( ja naprawde kocham swojego chlopaka, nie chce go stracic :( :( co ja mam zrobic, boze :(

Gość ulaaaaa
a Twoj chlopak cos mowil o tym wyjsciu z tamtym? mial jakies pretensje? czy dla niego po prostu nie ma problemu? i on nie widzi nic zlego?

Gość zaraz sie powiesze
powiem wam szczerze ze ja naprawde nie pamiętam co sie dzialo :( nie wiem czy w ogole tam poszlam, ale skoro wyszlam z lokalu to na pewno poszlam :( nie wiem co sie dzialo :( idiotka , kretynka skonczona ze mnie :( jak mozna byc az takim glupim? :(

Gość zaraz sie powiesze
ja sama wyszlam z lokalu i poszlam powiedziec cos tamtemu :( potem wrocilam on teraz to rozpepla i bedzie :( posmiewisko ze mnie :(

nie martw sie to jeszcze nic , Moja koleżanka kiedys wyszła z gosciem z lokalu , zdjeła wszystko z góry , okazujac swoje piersi i powiedziała do gościa \" liz mi cycki\" i wiesz co..lizał..,.na drugi dzień obydwoje mieli kaca , ale przeszło do porządku dziennego , pozostajac tylko historyja do opowiadania. Nie przejmuj sie

Gość majhewka
ja wczoraj tez zrobilam z siebie idiotke, poszlam na impreze z kolezanką... tanczylysmy sobie, tanczylam z roznymi kolesiami ogniste tance, z jednym sie całowalam, a potem calowalam sie z jeszcze jednym takim włochem... chcial mnie zaciągnac do siebie, ale sie opamiętałam i powiedzialm ze jutro pojdziemy do niego. oczywiscie nie pojdziemy... ostatnio coraz mniej sie hamuje

Gość ulaaaaa
moze lepiej zapomniec? nie warto niepotrzebnie sie martwic, a moze on nic nie powie, bo tak na prawde nic sie nie stało? glowa do gory :)

Gość zaraz sie powiesze
no wlasnie tez sie przestalam hamowac :( a powinnam, bo jak widac durna jestem i tyle :( tez powinnam wypic max 4 piwa i starczy a nie tak ze nie pamietam nawet gdzie poszlam, z kim i co robilam :( boze jakie to straszne uczucie :( chyba musze sobie tak ostro powiedziec, ze nie ma takiej imprezy ani nic...ustalic jakąs dawke, bo zachowuje sie jak kretynka :( i po co ja tam polazlam? :( bedac z kims kogo kocham :( boje sie teraz ze tamten nagada glupot, rozpowie to :( a ja sie stane posmiewiskiem :(

Gość majhewka
a moj chlopak grzecznie spal w domku... hmm... ale juz go chyba raczej nie kocham

Gość zaraz sie powiesze
wiecie co ja o sobie teraz mysle? :( ze jestem szmata, dziwka, kurwa, ze na nikogo nie zasluguje :(

Gość majhewka
a ja mysle o sobie wręcz przeciwnie , ze pwoinnam miec wszystkich , taki męski hare :D

Gość zaraz sie powiesze
a ja chyba zaraz zwariuje, zawsze mam takiego moralniaka, ale dzisiaj przechodze samą siebie :( jak tak mozna?:( jak moglam byc taka glupia? doprowadzic sie do takiego stanu? :( zeszmacilam sie jednym slowem :( nie wiem co ja mu powiedzialam, gdzie poszlam, co ja robilam :( beznadziejna jestem :(

Gość majhewka
dziewczyno wez sie wyluzuj... nie zeszmacilas sie tylko bierz z zycia jak najwiecej , bo krótkie jest. i co cie to obchodzi co inni pomysla

Gość nie wiesz gdzie poszłas
gdybys nie pamietała to nie byłabyś w stanie isc na nogach.. KObiety pijane są łatwe ,a pijanym facetom nie chce stanąć..

po pijaku robicie to na co macie ochote bedac trzezwymi ,ale znikaja bariery..

Gość zaraz sie powiesze
naprawde nic nie pamiętam, a jak sie z nim np calowalam? :( o boze, teraz mi przychodzą do glowy takie straszne mysli :( ja wiem ze to oznaczaloby koniec naszego związku :( i jak mam sie nie martwic co ludzie powiedzą :( jak beda gadac ze jestem szmatą, ma faceta a chodzi do innych :( boze :( jaka ja zalosna z tym wszystkim jestem :( tak mi wstyd :(

Gość gianni versace
nie przejmuj się ps zastrzelil mnie kunannan w lipcu 13 w 1997 kula trafila w twarz a wyszla tyem głowy niosłem kawę i gazetę przed moim domem w miami czy ktos z was napisze o mnie dobre slowo ?

jesli lubisz seks to dlaczego masz faceta ?Powinnas być samotna i wyrywać innych facetów na imprezach do łózka..PRzynajmniej nikt by nic nie powiedzial..

Gość gianni versace
pewnie niewiele osób z afeterii wie że ta właśnie zginąlem

Gość zaraz sie powiesze
nie wiesz gdzie poszłas>>> prosze cie, nie dobiajaj mnie jeszcez bardziej :(

Gość do gianni versace
moze i niewiele, ale ja wiem. Ostatnio byl o tym program w TV

Gość zaraz sie powiesze
:(

Gość zaraz sie powiesze
alez ja jestem durna :(

Gość nie chlej tyle
to będzie ok. Można być na rauszu, mieć super humor, ale żeby nie pamiętać co się działo!!!