Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy robię źle

Czy robię źle spiąć w biustonoszu ???

Polecane posty

Gość czy robię źle

Tylko nie wypisujcie tych bzdet typu skóra musi odpocząć :O. Tak o, mam 75c więc juz taki średniawy. Kiedyś spałam bez stanika, na boku ! ale mimo wszystko piers mi się w związku z tym, że wylewała i opadało na bok, często na niej spałam.Po pewnym czasie zauważyłam, że nie są jużb tAKIE jęrdne. Teraz ćwiczę i stosuje sera ujędrniające + śpię w staniku (miękkim wygpdnym). Są efekty, ale czy to nie szkodzi jakoś tam?

Gość a wygodnie ci w drucianym
staniku w nocy ...?

a to ciekawa opcja. mam spory biust i chyba tez powinnam kupic stanik do spania. jesli ci wygodnie, to jak najbardziej spij w staniku.

Gość ZLE
PEWNIE ZE ZLE I TO NIE CHODZI O SKORE TYLKO O GRUCZOLY ZNAJDUJACE SIE W PIERSIACH KTORE NIE MOGA BYC CIAGLE SCISNIENTE

Gość czy robię źle
nie jest druciany, druty zawsze można wyciągnąć, a tylko poduszku zostawić. wtenczas i tak biust się tak nie rozlewa i się go nie przygniata :). wydaje mi sie ze jest bardziej kragly ale to pewnie dziala to wszystko co robie :)

Gość czy robię źle
nie sa scisniete, stanik wybieram przewierny, miekki, bez drutow, a Twoja teoria jest jakas dzinwa. Bo jak spisz na brzuchu np to wtenczas te gruczoly tez sciskasz :o i co ?. jak spisz na boku to to samo, wiec chyba to nieprawda.

Gość ZLE
nie spie caly czas na brzuchu albo na boku w nocy sie przewracam raz tak raz tak a to nie jest tylko moja teoria...

Gość bezstanikowa
ee to ja sie tak zapytam. mam biust 75 A i nie nosze wcale stanika. bo nie lubie jest mi w nim niewygodznie i wogole jakos nieprzepadam. czy bede miala pzniej obwisle piersi?

Gość MOIM ZDANIEMM
to nie jest głupie. I nie wydaje mi się, zeby to byla prawda z tymi gruczołami. Tym bardziej, ze kobietom w ciąży zaleca się spanie w staniku, aby biust nie stracił jędrności i kształtu.

Gość MOIM ZDANIEMM
bezstanikowa- bardzo możliwe, ze tak.

wydaje mi sie, ze chyba lepiej spac bez biustonosza, trzeba trochu dac odpoczac piersiom ;P :)

Gość katalina*
moim zdaniem twój biust stracił jędrność z powodu upływu czasu, źle dobranych staników, braku dobrych kosmetyków itd. spanie w staniku nie pomoże ci odzyskać dawnej formy, ale chyba też nei zaszkodzi. skoro ci tak dobrze, to sobie w nim śpij. gwarantuję jednak, że gdybyś stosowała ćwiczenia i kremy ujędrniające nie sypiając w staniku, to efekt byłby taki sam jak teraz. pozdrawiam!!

Piersiom nic się nie stanie, jeśli stanik będziesz zdejmowała tylko do kąpieli. Jeśli jest Ci wygodnie, kiedy śpisz w staniku, to ja nie widzę żadnego problemu.