Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny19

Mam prawie 20 lat a nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość smutny19

Zapewne jest to spowodowane tym że nie mam 180 cm a podobno tylko powyżej tego wzrostu faceci się podobają a jak by tego jeszcze było mało to jestem chudy, wielokrotnie próbowałem przytyć ale mi się nie udało. Coś mi się wydaje że już do końca życia będę samotny :(

Gość elizka4354
napewno bedziesz mial i to nie 1

Gość elizka4354
masz dopiero 19 lat przet toba cale zycie !dasz rade

Łojaaaaaaaaaaaaaaa.... Madam Małysz też jst mały i do tego chudy, ale za to jest mistrzem i wymiata:p A tak powaznie... Mój były chłopak ma 175cm wzrostu i wazy ok. 64kg... Jest małą chudziną. I jakoś nie przeszkodził mu to mieć dziewczyny. I nie przeszkodziło mu to także puścic mnie w trąbę:p

Gość smutny19
Sporo dziewczyn mi tak mówi ale ja wiem że gdy to mówią to myślą "ale napewno nie mnie" :(

Gość elizka4354
przestan sie zamartwiac to jest najgorsze , a wychodzisz gdzies wieczorami jak masz czas

Gość bvcert
spokojnie ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dizewczyny

Gość smutny19
Jak mam pieniądze to wychodzę ale niestety do takich miejsc gdzie spotkanie dziewczyny graniczy z cudem :o

Gość elizka4354
to gdzie ty wychodzisz?

Stary, nie ma jeszcze tak źle! Ja mam 26 lat i też nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość smutny19
Zazwyczaj to z kuplami do jakichś barów albo na osiedle :o

Gość bvcert
ja nie wychodze..NIgdy nie byłem na dyskotece ..Czasem tylko w bubie..Zwykle siedze w domu...

Gość no masz
człeku wyluzuj sie jesli bedziesz tak myslał to napewno tak bedzie, zatrułeś swoją podswiadomosc takimi myslami, a to jest najgorsze co moze byc, " niech sie stanie wedle wiary waszej" a i jeszcze jedna, najwazniejsza chyba sprawa której mozna się nauczyć, a wielu tego nie robi lęk przed ......, najprosciej unikanie sytuacji, a najlepszym wyjsciem jest wychodzenie na przeciw, pamietaj jesli bedziesz unikał tego o czym piszesz to coraz bardziej bedziesz sie pogrązał a zapewne trego nie chcesz, wiec bierz sie do roboty i wyrywaj laski

Gość no masz
człeku wyluzuj sie jesli bedziesz tak myslał to napewno tak bedzie, zatrułeś swoją podswiadomosc takimi myslami, a to jest najgorsze co moze byc, " niech sie stanie wedle wiary waszej" a i jeszcze jedna, najwazniejsza chyba sprawa której mozna się nauczyć, a wielu tego nie robi lęk przed ......, najprosciej unikanie sytuacji, a najlepszym wyjsciem jest wychodzenie na przeciw, pamietaj jesli bedziesz unikał tego o czym piszesz to coraz bardziej bedziesz sie pogrązał a zapewne trego nie chcesz, wiec bierz sie do roboty i wyrywaj laski